Skip to main content
Ei tallennettuja työtehtäviä.

Myynti-, ravintola-, ja asiakaspalvelutehtävät

Vill du vara med och servera Julen på IKEA Gävle ?

Hae työpaikkaa
Valbo, Sweden IKEA Food & ravintolat Osa-aikainen
Tutki sijaintia

Työpaikan kuvaus

Työpaikan tunnus: 262290

Julkaisupäivämäärä: 11/10/2024



På IKEA testar vi gärna nya saker, även med risken att det kanske blir fel. Därför har vi utmanat oss själva att skriva ett julrim som en beskrivning av tjänsten. Hoppas det inspirerar dig till att söka och dela din jul med oss på IKEA Gävle.

Snart nalkas hösten och julen därtill, och vad passar då bättre än god julesill? Bli en del av IKEA, där minnen skapas, det är klart. Att sprida glädje och skratt bland gäster och kollegor, det är en lyckad start.

På julen vill många kunder köttbullar handla, då behöver vi dig som kan skapa en jul i sann IKEA anda. I denna roll får du servera familjer en jul de sent ska glömma, där du allt ifrån maten servera, kunder hjälpa eller disken tömma.

VEM ÄR DU

Vi söker medarbetare till restaurangen under perioden november-januari (11 nov t o m 5 januari) då vi bland annat serverar vårt omtyckta julbord. Detta är en period där vi har mycket att göra vilket innebär hektiska dagar och ett nära samarbete med kollegor - med andra ord; en fantastisk möjlighet till en spännande väg in på IKEA.
Välkommen med din ansökan senast 21 oktober. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande och om vi har fått in tillräckligt många bra ansökningar så kommer annonsen att stängas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsterna? Gå in på Ikea.se/jobb/food


QUESTIONS AND SUPPORT

Kontraktsmått: 20-25 timmar/vecka, arbete helger och kvällar ingår.
Kontraktslängd: 11 november t o m 5 januari.

All kommunikation kring din ansökan i rekryteringsprocessen sker över mail. Håll utkik efter den i din inkorg, även i skräpkorgen.

Om du har frågor om tjänsterna, kontakta Frida Lännerström, frida.lannerstrom@ingka.ikea.com.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Recruitment & Selection Specialist Johan Rosengren, johan.rosengren3@ingka.ikea.com.











Hae työpaikkaa