Skip to main content
Ještě jste si žádnou nabídku neuložili.

Kontakt se zákazníky

Vil du hjelpe kunder å skape sitt drømmekjøkken? Bli en del av IKEA Slependen!

Zažádat o místo
Billingstad, Norway Prodej a obchodní činnost Částečný úvazek
Prozkoumat lokalitu

Popis práce

ID nabídky zaměstnání: 256821

Datum zveřejnění: 08/10/2024



VIL DU OPPFYLLE DRØMMER?
Besøker du norske hjem er det stor sannsynlighet for at du møter på et IKEA-kjøkken. Vår visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene – og det gjør vi ved å tilby kvalitetskjøkken til alle typer hjem og lommebøker. For at kundene våre skal få et funksjonelt, solid og vakkert kjøkken trenger vi dyktige varehusmedarbeidere til Kjøkkenavdelingen.

Akkurat nå behøver IKEA Slependen flere flinke varehusmedarbeidere som kan arbeide på Kjøkkenavdelingen. Det er 4 ledige deltidsstillinger med arbeidstid på kveld og helger.

IKEA er en sikker og ansvarlig arbeidsgiver som tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, med lønn etter tariffavtale. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, personalrabatt på IKEA, forutsigbare arbeidstider og gode muligheter for å utvikle deg videre i IKEA om du ønsker det. Vi kan by på et mangfoldig og verdi drevet arbeidsmiljø – og vi har det gøy sammen på jobb.

Hva skal du gjøre fra dag til dag

I din rolle som varehusmedarbeider på Kjøkkenavdelingen på IKEA vil du ha ansvar for å hjelpe kunden med planlegging og kjøp av kjøkken og andre varer fra vårt sortiment. Du kommer til å få ansvar for å gjennomføre salg, kvalitetssikre kjøpet og følge opp kunden under hele handlereisen. Du vil være en viktig bidragsyter til at enheten når oppsatte salgsmål og til å skape gode, langsiktige kunderelasjoner.
Det vil være muligheter for å bistå kundene på nett og fysisk på avdelingen. Stillingen vil også innebære at du må bistå på andre avdelinger ved behov.





Hvem er du?

Som Varehusmedarbeider ser vi spesielt etter deg som er serviceinnstilt, lærevillig, nysgjerrig og allsidig. Du må trives i et varehus som myldrer av folk og motiveres av å gi kundene akkurat det de ønsker seg ut av sitt besøk på IKEA. Det vil være mange kunder som ønsker å bestille nytt kjøkken, det er derfor viktig at du har gode IT-kompetanse for å lære deg vårt tegneprogram. Er du i tillegg strukturert og kan håndtere flere oppgaver samtidig vil du passe godt inn på IKEA.
Zažádat o místo