Skip to main content
Ještě jste si žádnou nabídku neuložili.

Kontakt se zákazníky

IKEA Ringsaker søker Kjøkkensjef

Zažádat o místo
Furnes, Norway Jídlo a restaurace Plný úvazek
Prozkoumat lokalitu

Popis práce

ID nabídky zaměstnání: 256876

Datum zveřejnění: 14/09/2024



VIL DU LEDE EN AV NORGES STØRSTE RESTAURANTER?
Hjemme starter mye med mat. Derfor er det også mye mat på IKEA. Vi har noen av landets største restauranter, både i form av antall kvadratmeter og mette gjester. Og vi er her for å gi alle en smakfull og næringsrik pause. Sammen med dine kolleger vil du hver dag skape tusenvis av gode matopplevelser.

Visste du at IKEA Ringsaker er en av Norges største restauranter og at vi serverer mange tusen gjester hver eneste uke? Mat på IKEA er for mange synonymt med kjøttboller. Vi er stolte av kjøttbollene våre, men vi er så mye mer. IKEA FOOD tilbyr moderne, velsmakende kvalitetsmat, tilgjengelig og rimelig for alle. Enten du tar middagen i vår restaurant, eller bare en pølse på vei ut jobber vi hver dag for å gi deg en god matopplevelse. I IKEA er vi genuint opptatt av bærekraft og på menyen fokuserer vi på mat som er bra for deg og planeten vår.

For å sikre og videreutvikle de gode matopplevelsene er vi nå på utkikk etter vår neste kjøkkensjef. Har du ledererfaring, lidenskap for mat og mennesker, samt god økonomisk sans? Oppnår du i tillegg resultater gjennom din evne til å lede og inspirere et stort team? Da vil vi gjerne snakke med deg.

Dine ansvarsområder

I denne stillingen vil du ha ansvar for at kundene våre opplever en restaurant som tilbyr god mat til rimelig pris.

Dette innebærer blant annet å:

• Sørge for et bredt sortiment av matretter ved å fokusere på kvalitet og presentasjon
• Jobbe strategisk med kundeopplevelsen og utnytte kommersielle muligheter og aktiviteter for å øke salg og lønnsomhet i samarbeid med andre avdelinger
• Implementere nye forretningsmuligheter innen salg og digitale løsninger
• Implementere globale og nasjonale standarder
• Lede, coache og utvikle teamet ditt

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om stillingen? Kontakt oss på epost ikea.recruitment.no@ingka.ikea.com

Hvorfor bør vi velge deg?

HVEM ER DU?
Du er en inspirerende leder og som viser engasjement for mat, dens kvalitet og presentasjon, samtidig som du alltid sikrer at kundene er i fokus. Du evner å kommunisere for å inspirere og samarbeide godt med andre. Du prioriterer å drive virksomhet gjennom kommersialitet og har erfaring med å lede både mennesker og driften.

Vi ser også at du:
• Har fagbrev som kokk eller kompenserer med fartstid i lignende stilling i bransjen
• Har erfaring med både strategisk og operasjonell ledelse og kan vise til gode resultater
• Har god kunnskap om matproduksjon - og matsikkerhet og erfaring fra storkjøkken eller restaurantbransjen
• Liker å lede og utvikle team og har erfaring fra personalledelse
• Er vant til å gjennomføre handlingsplaner og følge opp økonomiske resultater
• Evner godt å prioritere og organisere eget og andres arbeid

Om stillingen:
Stillingen har i snitt èn kveldsvakt i uka og arbeid hver tredje lørdag.

Vi gjør oppmerksom på at IKEA benytter Semac AS til kontroll av arbeidshistorikk og utdannelse i forbindelse med et eventuelt jobbtilbud.

HVORFOR SKAL DU VELGE OSS?
IKEA er en sikker og ansvarlig arbeidsgiver som tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, personalrabatt på IKEA og gode muligheter for å utvikle deg videre i IKEA om du ønsker det. Vi kan by på et mangfoldig og verdi drevet arbeidsmiljø – og vi har det gøy sammen på jobb. Du vil ha en fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor.

På IKEA ser vi mangfold og inkludering som det eneste rette. Dette ligger dypt rotfestet i verdiene våre og måten vi jobber på. Vi opplever at hver eneste medarbeider har unike egenskaper de tar med seg til IKEA. Derfor jobber vi bevisst for at arbeidsmiljøet vårt skal være mangfoldig og inkluderende. Har du lyst til å være med lover vi en ansvarlig og inkluderende arbeidsplass - med en verden full av muligheter.
Zažádat o místo

Podobné pracovní nabídky

Zobrazit všechny naše dostupné nabídky