Skip to main content
Ještě jste si žádnou nabídku neuložili.

Kontakt se zákazníky

Säljare till Logistik, Sälj, Customer Experience & Food 8h/v, IKEA Sundsvall

Zažádat o místo
Sundsvall, Sweden Vztahy se zákazníky Částečný úvazek
Prozkoumat lokalitu

Popis práce

ID nabídky zaměstnání: 262000

Datum zveřejnění: 25/10/2024



Vill du vara med och bidra till världens bästa kundmöte och en försäljning i världsklass? IKEA Sundsvall söker nu ett antal medarbetare till flera av våra funktioner: Logistik, Sälj, Customer Experience och Food. Vi söker dig som brinner för kund, försäljning och heminredning. Du är flexibel med inställningen att ingenting är omöjligt med mål att ständigt utvecklas. Du har ett stort engagemang i allt du gör, du är driven och får saker gjorda och har lätt för att sprida din positivitet till såväl kunder som kollegor. Du är ansvarstagande, nyfiken och självgående och tillsammans med dina kollegor kavlar du upp ärmarna när och där det behövs!

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med service, kundbemötande, försäljning och kundplock sedan tidigare.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Arbetet på IKEA Sundsvall innebär att dagligen inspirera och sälja heminredning till de många människorna och på ett professionellt sätt vända nyfikna besökare till nöjda kunder. Tillsammans med chefer och kollegor driver vi respektive avdelning framåt i strävan att uppnå uppsatta mål. Du förväntas att bidra till och delta i din avdelnings ständiga utveckling samt att vårda och hålla avdelningen i kommersiellt topptrim.

Vi erbjuder en varierad vardag på flera olika avdelningar och med olika arbetsuppgifter på schemat, men med majoriteten av tiden på en "hemmaavdelning". Arbetsuppgifterna kan innebära allt från att ta emot godsleveranser, fylla på varor på hyllorna till att hjälpa en kund med deras specifika heminredningsbehov eller att ge ett bra sista intryck när kunden betalar sina varor i kassan och lämnar varuhuset. Det som förenar alla jobb hos oss är att det är fart och fläkt och allt vi gör, gör vi med kunden i fokus, då de viktigaste personerna i vårt företag är våra kunder.

Våra olika funktioner som söker medarbetare arbetar med olika uppgifter:

På vår kundrelationsavdelning, Customer Experience, arbetar man i kassorna, i Småland där barnen kan leka när föräldrarna handlar och i kundservicedisken.

Arbetar man på en säljavdelning hjälper man kunder att hitta de produkter de söker, fyller på varor och håller ordning och reda. På vissa avdelningar hjälper man kunden att rita och planera olika heminredningslösningar. Här handlar det om allt från längre till kortare kundmöten.

På vår logistikavdelning jobbar man främst innan och efter öppettiderna med att ta emot varor som levereras till varuhuset, fyller på varor i varuhuset, säkrar att varorna finns på plats för våra kunder och plock av kundordrar.

På Food får du arbeta med att förbereda, tillaga och servera mat samt hantera disken. Här håller vi även koll på att resturangen är ren, fräsch och påfylld. På den här avdelningen krävs mycket samarbete och högt tempo.

IKEA Sundsvall öppettider är kl.10.00-20.00 på vardagar och kl.10.00-18.00 på helger.

Arbetstiderna varierar mellan kl.06.00-21.30 beroende på vilken avdelning man arbetar på, både vardag och helg, och det är därför viktigt att du kan ta dig till och från IKEA Sundsvall under dessa tider.

Dagen kan ibland bli annorlunda än vad som står på ditt schema, beroende på verksamhetens behov som kan variera snabbt. Det kan t.ex. innebära arbete på en annan avdelning än vad som för dagen står på ditt schema. Allt för att möta kunderna där de behöver oss och för att skapa den bästa köpupplevelsen för kunden.

Ansök nu!

Tjänsterna är tillsvidare på 8h/vecka inkl. 6 månaders provanställning på funktionerna Logistik, Sälj, Customer Experience och Food.

Kontraktsmåttet 8h/vecka är perfekt som extraarbete för dig som har flexibla studier eller annan deltidssysselsättning. Schemat fördelas på 1-2 vardagspass i veckan, vilket kan innebära såväl morgon-, dag- som kvällspass, samt helger - ibland fler helger i rad. Det kan även finnas möjlighet att arbeta mer, under t.ex. lov, röda dagar eller vid tillfälliga behov.

Det finns en förväntan att du har möjlighet att arbeta mer än 8h/v då några funktioner kommer höja upp kontrakt under en begränsad tid.

Låter det här intressant för dig? Då är vi nyfikna på att lära känna dig genom din ansökan med CV och personligt brev, där du berättar vilken tjänst som du är mest intresserad av och varför just nu ska bli en av våra framtida kollegor på IKEA Sundsvall.

Sista ansökningsdag är den 10/11 men vänta inte - ansök redan idag då annonsen kan komma att stängas i förtid när vi har fått in tillräckligt med intressanta kandidater!

Har du frågor kring rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Úlrika Pétursdóttir: ulrika.petursdottir2@ingka.ikea.com

Välkommen med din ansökan!



Zažádat o místo

Podobné pracovní nabídky

Zobrazit všechny naše dostupné nabídky