Skip to main content
Ještě jste si žádnou nabídku neuložili.

Kontakt se zákazníky

Køkkenkonsulent, 8-15 timer pr. uge, København, Dybbølsbro

Zažádat o místo
Copenhagen, Denmark Prodej a obchodní činnost Částečný úvazek
Prozkoumat lokalitu

Popis práce

ID nabídky zaměstnání: 238570

Datum zveřejnění: 16/05/2024

Derfor er vi helt vilde med dig

Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som har passion for boligindretning, salg og rådgivning. I Køkkenafdelingen står vi for at tegne og sælge komplette køkkenløsninger. Som vores nye kollega er det vigtigt, at du trives med at guide kunderne igennem et komplekst køb og sikre en kyndig vejledning, der er både inspirerende og grundig.

Vi lægger desuden vægt på at du: 
• Er struktureret og detaljeorienteret i din tilgang til arbejdet – altid med salg for øje
• Har gode tekniske færdigheder, og hurtig til at lærer nye systemer og arbejdsgange
• Er ansvarsbevidst og selvstændig, hvorfor du trives med at tage egne beslutninger og formår at afslutte rådgivningsmøder inden for den fastsatte tidsramme

Dine ansvarsområder

I Køkkenafdelingen er det din fornemmeste opgave at guide og rådgive vores kunder hele vejen igennem deres køb. Hvad enten det er det komplette køkkenkøb, et køleskab, eller tilbehør indretning i skuffer og skabe, så er du med til at sikre kunden kommer hjem med den perfekte løsning til dem. Vores hovedfokus er at opfylde vores kunders boligdrømme og overstige deres forventninger.

Dine opgaver bliver at:
• Tegne køkkener i vores tegneprogram og sælge optimale løsninger til mange forskellige typer af kunder
• Sælge hvidevarer, bordplader og tilbehør til køkkenet
• Fylde op, ordne prisskilte osv så Køkkenafdelingen altid er præsentabel og inspirerende

Du vil gennemgå en længerevarende oplæring, så du føler dig tryg og kompetent til jobbet.

Sammen som et team

Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi hjælper kunderne helt fra idé, til køb af hele køkkener eller elementer til supplement i deres nuværende køkken, bad eller spisestue. Meget af rådgivningen foregår foran computeren, hvor vi hjælper med design og indretning. Derudover hjælper vi med valg af detaljer, og tager gerne kunden med på en inspirationstur i vores udstilling. Som team har vi en seriøs tilgang til vores arbejde. Vi har også et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte teamleder Frida Stefansson frida.stefansson2@ingka.ikea.com ved spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutterings-system og ikke via e-mail.

HVAD DU ELLERS HAR BRUG FOR AT VIDE!

• Stillingen er på 8-15 timer pr. uge i gennemsnit
• Din arbejdstid placeres primært i varehusets åbningstider, og du skal forvente at have 2 lukkevagter per uge samt arbejde hver 2. weekend både lørdag og søndag . Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen
• Løn efter HK’s butiksoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Der kan i ansættelsesprocessen blive stillet krav om fremvisning af straffeattest
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater

Ligesom vores hjem er vores talenter også mangfoldige, og i IKEA har vi en passion for rigtige mennesker. Ved jobsøgning er der nogle der kan miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til stadig at ansøge. Vi vil gerne lære dig at kende og mulighederne er mange i IKEA, baseret på interesse, evner og erfaring. Vi håber du være med på rejsen og glæder os til at høre fra dig!
Zažádat o místo

Podobné pracovní nabídky

Zobrazit všechny naše dostupné nabídky