Skip to main content
Ještě jste si žádnou nabídku neuložili.

Kontakt se zákazníky

Commercial Swedish Food Market & Bistro Teamleder, Gentofte

Zažádat o místo
Gentofte, Denmark Jídlo a restaurace Plný úvazek
Prozkoumat lokalitu

Popis práce

ID nabídky zaměstnání: 258994

Datum zveřejnění: 20/09/2024

Hvem er du?

Din energi og din passion for salg og mennesker; gør at du som leder tager et naturligt ansvar for at drive og udvikle dine medarbejdere og dit sortiment. Vi forventer vi at du er forandringsparat og løsningsorienteret i de mange spændende opgaver som vil opstå i hverdagen. Igennem din erfaring med salg vil du have et altoverskyggende kommercielt fokus, og et højt drive til at drive sortimentet i bistro & svensk madmarked. Du kan planlægge din egen arbejdstid og opgaver, og overholder deadlines. Organisationen er opbygget således, at du refererer til den erfarne IKEA Food Manager i IKEA Food.

I IKEA FOOD lægger vi stor vægt på samarbejde, sammenhold og din trivsel. Du skal have lyst og evne til at være en del af holdet i afdelingen. Du skal turde tage en beslutning når der opstår udfordringer samt formå at bevare overblikket med en positiv indstilling, selv når dagen bliver travl og hektisk.

Dine ansvarsområder

I samarbejde med FOOD Manager og vores Team Ledere i IKEA Food, er det blandt dine fornemmeste opgaver, at skabe gode oplevelser for Bistroens gæster, bl.a. gennem servering af veltilberedt mad og et højt serviceniveau. I det Svenske Madmarked har vi et stort sortiment af svenske specialiteter og bæredygtige produkter hvor den vigtigste opgave bliver, i samarbejde med varehuset, at få vores produkter ud og skabt salg, opmærksomhed og tiltrække nye kunder til det Svenske Madmarked.

Du har et direkte ledelsesansvar i dagligdagen for en medarbejdergruppe på cirka 18 personer. Din daglige udfordring bliver at udvikle og motivere afdelingens medarbejdere, og optimere salget i Bistro & SFM med et altoverskyggende kommercielt fokus. Du skal forvente at stillingen indebærer en del administrativt arbejde, herunder egenkontrol, hygiejne, varebestilling og planlægning af kampagner. Du vil indgå i et kommercielt samarbejde med kolleger på tværs af funktioner, og være IKEA FOODs repræsentant i flere kommercielle grupper og forum. Samtidig er du blandt dine medarbejdere på gulvet og driver afdelingen med fokus på salg og service.

Dette gør du bl.a. ved at:
• Være udadvendt og imødekommende overfor både medarbejdere og gæster.
• Sikre god service, med fokus på, sammen med medarbejdere at levere en god kundeoplevelse i særklasse.
• Du har øje for, at der altid er rent og pænt i Bistro & Svensk Madmarked.
• Sørge for at vi altid overholder alle regler omkring hygiejne og egenkontrol.
• Samarbejde med lederteamet i IKEA Food og varehusets øvrige funktioner.
• Følge op på salgstal og identificere muligheder for optimering af Bistro & Svensk Madmarked omsætning.
• Planlægge kampagner og tage hånd om alle kommercielle muligheder for at få det Svenske Madmarked mere på landkortet.

Om dette arbejdsområde

PASSION FOR MEDARBEJDERUDVIKLING, SALG OG DEN GODE KUNDEOPLEVELSE.
Denne stilling er for lederen, der brænder for at gå foran, har service i blodet og dermed sikrer, at vi giver vores gæster den bedste oplevelse i Bistroen hver gang, og tilsikrer at vi får skabt salg og opmærksomhed på sortimentet fra det Svenske Madmarked.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte IKEA Food Manager, Freddy Hansen på mail freddy.hansen2@ingka.ikea.com ved spørgsmål.
Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

Øvrige informationer

• Stillingen er på 37+ timer om ugen på funktionærkontrakt, hvor mer- og overarbejde er inkluderet i lønnen.
• Arbejdstiden er placeret mellem kl. 08.00-20.30 mandag – søndag. Weekendarbejde hver 3. weekend.
• Du indgår i et vagtrul med både bemandings- og ansvarstimer, herudover planlægger du din egen arbejdstid ifh.t. forretningens behov.
• Løn efter kvalifikationer og inden for IKEAs lønpolitik.
• Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning etc.
• Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.
• Deadline for ansøgning er d. 06.10.24
Vi holder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage opslaget ned, såfremt den rigtige findes inden ansøgningsfristen


Ligesom vores hjem er vores talenter også mangfoldige, og i IKEA har vi en passion for rigtige mennesker. Ved jobsøgning er der nogle der kan miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til stadig at ansøge. Vi vil gerne lære dig at kende og mulighederne er mange i IKEA, baseret på interesse, evner og erfaring. Vi håber du være med på rejsen og glæder os til at høre fra dig!
Zažádat o místo

Podobné pracovní nabídky

Zobrazit všechny naše dostupné nabídky