Skip to main content
Ainda não foram guardadas quaisquer vagas.

Conhecer e Perceber os Clientes

E-commerce Stage

Candidatar-me agora
Haarlem, Netherlands Comércio Eletrónico Estágio
Explorar localização

Descrição da vaga

ID da oferta: 263727

Data de publicação: 23/10/2024

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Dit is jouw kans om impact te maken! Samen met een team van verschillende ervaren e-commerce specialisten werk jij mee aan de succesvolle webshop van IKEA. Je bent gepassioneerd over online winkelen en je hebt een oog voor detail dat op zoek is naar verbeteringen voor de klantervaring. Jij zorgt er samen met het team voor dat klanten hun nieuwe IKEA meubels en accessoires gemakkelijk kunnen vinden, uitkiezen en bestellen op de website.

Wat je verder gaat doen:
- Ondersteunen bij het dagelijkse onderhoud van de webshop om te zorgen dat onze producten goed op de website staan.
-Analyseren van online performance data (click-through rate, conversieratio, sales data) om kansen te signaleren en de klantervaring nóg verder te verbeteren.
- Bedenken van inspirerende commerciële oplossingen voor geplande acties.
- Uitvoeren van concurrentieonderzoek om mogelijkheden met het team te delen.
- Draai volledig mee met de werkzaamheden van het team waardoor je bijdraagt aan het behalen van commerciële doelstellingen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Het e-commerce performance team van IKEA Nederland is onderdeel van ons Omnichannel Customer Meeting Point. In dit team zitten verschillende enthousiaste specialisten met uiteenlopende achtergronden en expertisegebieden, zoals online content, online merchandising en online range management. In een informele sfeer werken we samen aan de grootste IKEA winkel van Nederland: de webshop. Of je nu geïnteresseerd bent in het analyseren van klantgedrag, het toepassen van woontrends op onze website of het optimaliseren van de webshop, we werken graag met je samen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ook ben je onderdeel van een internationale omgeving met een netwerk van IKEA-collega’s over de hele wereld.

Wie je bent

Bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. We bieden je een omgeving waar veel ruimte is om te leren en jezelf te ontwikkelen met een breed takenpakket. Daarom zijn we op zoek naar iemand met een enthousiaste en proactieve instelling. Je kunt goed met de rest van het team samenwerken maar hebt ook een zelfstandige houding. We omarmen graag jouw ideeën en bieden uiteraard de begeleiding die hierbij nodig is. Ook is er de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken.

Wat je nog meer nodig hebt:
- Je volgt momenteel een HBO of WO opleiding (studierichtingen: marketing, communicatie, bedrijfskunde, data)
- Analytisch denkvermogen
- Sociale en communicatieve vaardigheden
- Assertiviteit en leergierigheid
- Affiniteit met de producten van IKEA

Wat verder belangrijk is

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt.
- Een leuke, leerzame, dynamische plek om stage te lopen en je te ontwikkelen.
- Naast alle kennis en ervaring die je bij ons opdoet ontvang je maandelijks een stagevergoeding van 340,- euro (op basis van 38 uur).
- Deze stage start vanaf begin Februari voor 5-6 maanden.
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een pre

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Omschrijf duidelijk in je sollicitatie wat je zoekt en wat je motivatie is.
- Wat verwacht je van IKEA, wat zou je willen leren?
- Ben je in bezit van een studenten OV?

Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Candidatar-me agora