Skip to main content
Ainda não foram guardadas quaisquer vagas.

Conhecer e Perceber os Clientes

Kassa Supervisor met leidinggevende ambitie

Candidatar-me agora
Breda, Netherlands Relação com Clientes Part Time
Explorar localização

Descrição da vaga

ID da oferta: 263076

Data de publicação: 24/10/2024



In één weekend bezoeken zo’n 5.000 klanten IKEA Breda. Klanten die inspiratie willen, een handige oplossing zoeken, komen funshoppen of het hele huis herinrichten. Die klanten willen we een fijne beleving geven. Lekker door de winkel heen. Met als afsluiting natuurlijk de kassa. Als supervisor/floormanager kassa en service (bij IKEA noemen we dit een Frontliner) zorg jij ervoor dat ook het laatste station soepel verloopt. Met jouw mensen regel je een goede doorstroming en nog betere service. Dit doe je 24 uur in de week in verschillende diensten.

Een dag met ons in jouw leven

Als Frontliner kassa en service ben je verantwoordelijk voor de cashgeldstromen van IKEA Breda. Onze processen rond geld zijn strikt en veilig. We werken bij elke controle met het vierogenprincipe. De service bij de kassa behoort tot jouw hoofdtaak. In Breda gaat het om 8 blokken met zelfscankassa’s. Bij een klein deel daarvan kan de klant cash betalen. Medewerkers helpen de klant, doen controles en melden problemen als kassa’s bijvoorbeeld niet goed werken. Alles voor een vlotte doorstroming. De groep rouleert en werkt in ploegen. Zo stuur je steeds een andere ploeg sollega's aan bij de kassa. Het is het laatste station waar de klant langs komt. Dus daar moet alles soepel gaan. Hoe een dag er verder uit ziet? Dat is lastig voorspellen. Het gaat nooit zoals gepland. Wat je gaat doen:

• Vullen en controleren van de kassa’s, tellen van cash, signaleren en oplossen van verschillen.
• Collega's bij de kassa coachen, vaststellen van de dagbezetting en pauzes.
• Vastleggen en administratief afronden van geldstromen en opslag in de kluis.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Alle collega’s van de winkel in IKEA Breda horen bij jouw afdeling. Customer Relations draait bij IKEA namelijk om elk klantcontact. Het team dat meewerkt rond de kassa’s bestaat uit ervaren en nieuwe collega’s. Van student tot bijna met pensioen, hier is iedereen welkom. We zijn behulpzaam en gaan voor de beste klantbeleving. Samen relativeren en lachen hoort erbij. Jij overlegt veel met je 8 collega-frontliners, die hetzelfde werk op een ander tijdstip doen. En met de dagmanager, bijvoorbeeld over kasverschillen. Samen klaar je klus.

Of zoals je toekomstige collega Johan, Teammanager Customer Relations, het zegt: “Alleen maar zelfscankassa’s. Dat is vrij uniek voor winkelend Nederland. Er kan van alles gebeuren: het scansysteem hapert een keer, of iemand heeft nog nooit gescand. Daarvoor staan wij er. Bij een diefstal is er weer een heel andere situatie. Daarnaast is er de grote verantwoordelijkheid voor het geld. Ik kan hier echt zeggen dat geen dag hetzelfde is.”

Wie je bent

Bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. En dat je dat uitstraalt. Je ervaring is belangrijker dan opleiding. Jij bent financieel goed onderlegd en secuur met cijfers. Je bent bereid een langdurig en intensief inwerktraject te volgen. Daarna leer je collega’s graag efficiënt en zorgvuldig werken. Daarbij heb je oog voor de klant en onze mensen. Lange rijen, daar heb jij geen last van. Je kunt tegen een stootje, tegen de weekendhectiek van 5000 mensen bij de kassa en tegen soms ongeduldige mensen. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je kunt snel beslissen. Verandert er iets in het proces, dan kan je meebewegen. Zie je hoe iets beter kan, dan geef je dat ook aan. Wat je nog meer nodig hebt:

• Ervaring met kassawerk en het aansturen van een team.
• Je leert snel werken met nieuwe computersystemen.
• De motivatie om ook ’s avonds, in het weekend en soms op feestdagen te werken.

Goed voor de aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als frontliner en ontvang op basis van 24 uur per week:

• Een bruto maandsalaris tussen €1592,-en €1906,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald. Je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

En nog veel meer! Benieuwd? Check hier alle arbeidsvoorwaarden.
Candidatar-me agora