Skip to main content
Nog geen bewaarde vacatures.

Klanten Ontmoeten en Begrijpen

IKEA FOOD deltidsmedarbejder, aften- og weekendvagter, Dybbølsbro

Solliciteer
Copenhagen, Denmark Horeca Parttime
Ontdek meer over deze locatie

Vacature omschrijving

Job ID: 263526

Publicatiedatum: 24/10/2024

Derfor er vi helt vilde med dig

IKEA København er IKEA Danmarks første city varehus og et af tre fysiske varehuse i hovedstadsområdet, hvor vi vil bringe IKEA tættere på de mange mennesker. Med det nye IKEA København city varehus er vores mål at skabe en bekvem omnichannel kundeoplevelse. Vi vil årligt byde 3 millioner besøgende velkommen til vores butik, der er fyldt med inspiration, høj vitalitet og mange aktiviteter og hvor vi interagerer med vores kunder på alle tider af dagen, aftener og weekender. Vi tilbyder et udvalgt sortiment af boligindretningstilbehør og små møbler til omgående at tage med hjem eller bestille til levering.

IKEA København vil ikke kun være stedet man bliver inspireret til boligindretning, vi vil også være en maddestination for de mange københavnere. Vi leder efter dig, der har lyst til at være med til at skabe hurtig, nem og bekvem adgang til mad i centrum af København og tilbyde en pause fra vores kunders shoppingoplevelse i restauranten, en "on-the-go" kaffe på vej til arbejde eller en svensk FIKA i caféen.

For at få succes i dette job skal du:

• Gerne have erfaring fra restaurant-, fastfood- og/eller detailbranchen
• Kunne møde kunderne med en positiv indstilling i en travl hverdag med højt tempo
• Være vant til at arbejde selvstændigt såvel som i et team
• Sætte en ære i at prioritere opgaver for at udnytte tiden bedst muligt
• Være fortrolig med at kommunikere på engelsk

Hvad du skal lave – dag for dag

I IKEA er vores restaurant delt op i flere områder, bestående af køkkenet, opvasken, kassen samt serverings- og restaurantområde. Her samarbejder vi om den gode spiseoplevelse for vores kunder og kolleger. Vi tilbereder og serverer hver dag en bred vifte af mad og drikke til vores mange kunder, og på den måde sørger vi for, at de kan fortsætte deres indkøbstur i varehuset med fyldte maver. Vi sørger også for at vores kolleger kan få noget at spise, når de er på arbejde.

Dine daglige opgaver bliver at:
• Betjene restaurantens gæster i den varme linje
• Klargøre og tilberede kolde og varme retter fra halv- og helfabrikata
• Sørge for driften i personalekantinen
• Sikre en høj hygiejnestandard, så køkkenet altid er rengjort efter gældende standarter og at restaurantområdet fremstår pænt, rent og velopfyldt

Sammen som et team

Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi hjælper kunderne helt fra idé, til køb af hele køkkener eller elementer til supplement i deres nuværende køkken, bad eller spisestue. Meget af rådgivningen foregår foran computeren, hvor vi hjælper med design og indretning. Derudover hjælper vi med valg af detaljer, og tager gerne kunden med på en inspirationstur i vores udstilling. Som team har vi en seriøs tilgang til vores arbejde. Vi har også et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte FOOD Teamleder Kevin Sisson on kevin.sisson@ingka.ikea.com hvis du har spørgsmål til stillingen.
Vi gør opmærksom på, at vi IKKE modtager ansøgninger via email, men udelukkende via vores rekrutteringssystem.

Yderligere information

• Stillingen er på 10 timer pr. uge i gennemsnit, indenfor tidsrummet kl 16:00-21:00 i hverdagene og 7:00-21:00 i weekenderne
• Din arbejdstid placeres efter driftens behov med morgen- og aftenvagter, og du skal forvente at arbejde hver anden weekend, både lørdag og søndag. Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen
• Løn og øvrige arbejdsvilkår efter 3F’s cafeteriaoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale
• Søg senest 6. november 2024
• OBS: Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater.

Ligesom vores hjem er vores talenter også mangfoldige, og i IKEA har vi en passion for rigtige mennesker. Ved jobsøgning er der nogle der kan miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til stadig at ansøge. Vi vil gerne lære dig at kende og mulighederne er mange i IKEA, baseret på interesse, evner og erfaring. Vi håber du være med på rejsen og glæder os til at høre fra dig!
Solliciteer