Skip to main content
Nog geen bewaarde vacatures.

Klanten Ontmoeten en Begrijpen

VILL DU VARA MED OCH SERVERA JULEN PÅ IKEA ÄLMHULT?

Solliciteer
Älmhult, Sweden Horeca Parttime
Ontdek meer over deze locatie

Vacature omschrijving

Job ID: 263701

Publicatiedatum: 23/10/2024



På IKEA testar vi gärna nya saker, även med risken att det kanske blir fel. Därför har vi utmanat oss själva att skriva ett julrim som en beskrivning av tjänsten. Hoppas det inspirerar dig till att söka och dela din jul med oss på IKEA Älmhult.
Snart nalkas hösten och julen därtill, och vad passar då bättre än god julesill? Bli en del av IKEA, där minnen skapas, det är klart. Att sprida glädje och skratt bland gäster och kollegor, det är en lyckad start.

På julen vill många kunder köttbullar handla, då behöver vi dig som kan skapa en jul i sann IKEA anda. I denna roll får du servera familjer en jul de sent ska glömma, där du allt ifrån maten servera, kunder hjälpa eller disken tömma.
Vi söker medarbetare till restaurangen under perioden november-december då vi bland annat serverar vårt omtyckta julbord. Detta är en period där vi har mycket att göra vilket innebär hektiska dagar och ett nära samarbete med kollegor.

Välkommen med din ansökan senast 3/11. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande och om vi har fått tillräckligt många ansökningar så kommer annonsen att stängas tidigare. Start är redan v.46 med utbildning och första jobbdagen blir 19/11.

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!

Vill du veta mer om tjänsten? Gå in på Ikea.se/jobb/food
Kontraktsmått: 25 timmar/vecka vilket innebär att du är schemalagd vardagar och helger både dagtid och kvällstid.
Kontraktslängd: 4 veckor, med möjlighet till förlängning.

Här är rekryteringensprocessens olika steg:
1. Börja med att skicka in din ansökan. Bifoga ett CV där du berättar vad du gör just nu, vilken eventuell utbildning du gått och om din arbetslivserfarenhet. Istället för ett personligt brev vill vi att du besvarar några frågor i textform som kommer upp automatiskt när du gör din ansökan. Då vårt urvalsarbete baseras till stor del på dina svar på dessa frågor uppmuntrar vi dig att ta dig tid att svara på dem. Vi granskar alla ansökningar personligen och använder inte AI i processen. Vi vill verkligen lära känna dig, så vi ber dig att besvara frågorna med dina egna ord.
2. Går din ansökan vidare kommer du att bli inbjuden till en telefon- intervju. Då lär vi känna varandra ännu bättre! Vi kommer att ställa frågor till dig och berätta mer om IKEA.
3. Om du efter intervjun går vidare till nästa steg tar vi referenser digitalt, via ett system som heter Refapp. Ha gärna dina referenser förberedda för att denna del av rekryteringsprocessen ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.
4. Om vi vill erbjuda dig en anställning kommer du att få ett erbjudande och signera anställningskontrakt. Vi ser fram emot att ha dig som IKEA kollega!
All kommunikation kring din ansökan i rekryteringsprocessen sker över mail. Håll utkik efter den i din inkorg, även i skräpkorgen.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Recruitment & Selection Specialist Susanna Kanold på susanna.kanold@ingka.ikea.com







Solliciteer