Skip to main content
求人情報はまだ保存されていません。

生産、サプライチェーン

IKEA Uppsala söker Medarbetare till Customer Fulfilment (Logistik) - 8 tim/v alt 30,75 tim/v

求人に応募する
Uppsala, Sweden ロジスティックス & サプライチェーン 短時間
勤務地を探す

職務記述書

求人ID: 263460

掲載日: 22/10/2024

VEM ÄR DU

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du som söker är har en stark drivkraft att nå uppsatta mål och resultat. För att du ska trivas med den här tjänsten är det viktigt att du lyssnar på andras behov och har modet att fatta egna beslut. Du brinner för service, är både effektiv och noggrann och gör alltid ditt yttersta för att kunden ska få bästa möjliga service.

Vi söker en god lagspelare (som också jobbar självständigt) som gillar att hitta olika lösningar på eventuella problem som kan komma upp. Som person är du glad, framåt, flexibel och är van och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Självklart identifierar du dig med IKEAs vision och värderingar. Utöver detta så ser vi helst att du har planer på att jobba tillsammans med oss under några år.

Erfarenhet från lagerarbete, kundservice och truckkörning (truckkort) är meriterande.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

I rollen som logistikmedarbetare bakom kulisserna på IKEA skapar du förutsättningar för att våra kunder ska få så bra service som möjligt genom att säkerhetsställa att varorna finns på plats. Du måste kunna tänka och agera effektivt och säkert för att skapa ett smidigt varuflöde så att rätt produkter finns tillgängliga för kunderna.

Dina arbetsuppgifter består av lagerpåfyllning innan varuhuset öppnar samt plock & utlämning av varor från varuhuset. I din roll samarbetar du med dina kollegor för att förbättra shoppingupplevelsen, i syfte att varorna står snyggt och prydligt. Arbetet är ibland fysiskt krävande, därför ser vi att du som söker tjänsten är van vid ett högt tempo och trivs när du får arbeta med kroppen.
Man behöver (vara morgonpigg) kunna börja klockan 05:00 (på plats i varuhuset), men också kunna jobba till 20:00. Arbete på eftermiddag/kväll förekommer i olika nivåer. Majoriteten av arbetstiden är fördelat mot morgon/förmiddag.

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM

Logistik är ett härligt team som gör IKEA:s produkter tillgängliga för många människor. Vi utvecklar ständigt våra processer för att vara kostnadseffektiva. Att arbeta tillsammans med varandra och övriga funktioner på varuhuset är en viktig nyckelfaktor till att förbättra kundupplevelsen på IKEA Uppsala!

Tjänsterna är på 8 tim/v resp 30,75 tim/v, både visstid och tills vidare. Tillträde snarast. Tjänsterna innebär arbete varannan helg.
Ansök med ditt personliga brev och CV. Urvalet och intervjuer sker löpande så sök redan idag.

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

Vill du veta mera om tjänsterna kan du kontakta rekryterande chef Tobias Westlund, tobias.westlund@ingka.ikea.com.
Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Johan Rosengren, johan.rosengren3@ingka.ikea.com.

Välkommen med din ansökan !



求人に応募する