Skip to main content
求人情報はまだ保存されていません。

人事、プロジェクト、サポート

Medezeggenschap Specialist

求人に応募する
Haarlem, Netherlands ピープル & HR 短時間
勤務地を探す

職務記述書

求人ID: 262549

掲載日: 14/10/2024

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Wij zijn op zoek naar een Medezeggenschap Specialist die voor 24 uur in de week aan de slag gaat. In deze rol ondersteun je de Ondernemingsraad en commissies op organisatorisch, beleidsmatig en administratief gebied. Je zorgt voor een goede organisatie van vergaderingen en informatieverwerking. Je bewaakt de naleving van wetten, procedures en afspraken betreffende medezeggenschap, cao en arbeidsvoorwaarden. Je adviseert de ondernemingsraad over strategie en scholing.

In deze functie houd je je bezig met:
- Zorgen voor efficiënte administratieve, organisatorische en beleidsmatige ondersteuning van het medezeggenschapsorgaan.
- Het team van de ondernemingsraad ondersteunen als belangenbehartiger van medewerkers en als orgaan dat het beleid toetst.
- Werken volgens de co-worker relations principes en naleving van landelijke wetten en beleid en het IKEA medezeggenschapsdocument waarborgen.
- Versterken van de samenwerking tussen medezeggenschapsorganen en bestuurders door relaties te onderhouden en stakeholders te informeren.
- Coördinerende en beleidsvoorbereidende werkzaamheden uitvoeren, zoals het organiseren van verkiezingen, adviseren bij lokale verkiezingen, scholing, beleidsplannen en werkplannen opstellen, procedures bewaken en conceptbrieven en jaarverslagen schrijven.
- Ondersteuning en expertise bieden binnen medezeggenschapsorganen om ondernemingsraden te ontwikkelen.
- De begroting opstellen en bewaken in overleg met het medezeggenschapsorgaan.
- Bevorderen van de sociale betrokkenheid van IKEA als onderdeel van de dagelijkse activiteiten.

Ons team binnen IKEA

IKEA heeft een moderne en dynamische vorm van medezeggenschap. Elke unit, zoals een winkel, het customer support centre (CSC) of het Service Office (SO), heeft een lokale medezeggenschap (LMZ). Leden van de LMZ zijn medewerkers van de unit en vormen de schakel tussen medewerkers, het lokale managementteam en de ondernemingsraad (OR). Er is ook een landelijke OR met vertegenwoordigers van elke unit, die nauw contact hebben met de bestuurder van IKEA Nederland.

Wie je bent

Je herkent jezelf in onze waarden, hebt een passie voor woninginrichting en wilt jezelf, IKEA en de medezeggenschap verder ontwikkelen. Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van medezeggenschap, WOR, CAO, arbowetgeving en arbeidswetgeving.
- Ervaring met medezeggenschap.
- Goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.
- Je herkent ontwikkelingsmogelijkheden van medezeggenschapsleden en gebruikt je coachende vaardigheden om hen te laten groeien.
- Je kunt samenwerken met mensen van verschillende achtergronden en belangen.
- Je bent flexibel en kunt snel en eenvoudig zaken regelen.
- Je kunt de voortgang evalueren en de planning bijstellen indien nodig.
- Je kunt actieplannen opstellen en implementeren om doelen te bereiken.
- Je maakt de IKEA-waarden zichtbaar in je werk en communicatie.
- Goede beheersing van Microsoft Office 365.
- Je kunt overtuigend en duidelijk communiceren in het Nederlands en Engels.
- Bereidheid om te reizen naar verschillende vestigingen in Nederland.
- Je bent op zoek naar een functie van 24 uur.

Wat verder belangrijk is

Ben je enthousiast en zie je jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en motivatie.
Voor vragen over het recruitmentproces kun je mailen naar caroline.beurden@ingka.ikea.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met liesbeth.cazemier2@ingka.ikea.com.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
求人に応募する