Skip to main content
求人情報はまだ保存されていません。

接客

Medarbetare till tag-själv lagret, vikariat, IKEA Jönköping

求人に応募する
Jönköping, Sweden セールス & コマーシャル 短時間
勤務地を探す

職務記述書

求人ID: 257497

掲載日: 16/09/2024

VEM ÄR DU

Vill du utvecklas i en omväxlande tjänst och arbeta som säljare med specialist ansvarspmråder, då är detta chansen för dig! IKEA Jönköping erbjuder nu tjänster som medarbetare till Tag Själv Lagret och Recovery. Vi söker dig som har ett stort engagemang och vill överträffa kundernas förväntningar. En lagspelare som motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av ett högt tempo!

Vi söker dig som:

Brinner för service och är både effektiv och noggrann och gör alltid ditt yttersta för att kunden ska få bästa möjliga service. Genom din expertis och ditt personliga engagemang säkrar du att kunden lämnar IKEA med en känsla av hög servicenivå.

Är du dessutom ;

- Stresstålig, trivs i ett högt arbetstempo, lär dig snabbt och detta i en miljö i förändring - utan att tappa fokus på kunden.
- Driven, ansvarsfull och gillar att leda dig själv i ditt dagliga arbete.
- Har en god samarbetsförmåga och en god kommunikation med dina kollegor.
- Duktig på att höra och se andras behov och har modet att fatta egna beslut.

- Kundorienterad ut i fingertopparna

- Ha en god fysik, då arbetet innebär en hel del tunga lyft.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Tag-Själv Lagret och Recovery avdelningen är fullt av platta paket. Och det är precis som det låter. På detta lager hämtar kunderna varorna själv och det är du, tillsammans med dina kollegor, som ser till att kunderna möts av ett välfyllt och snyggt lager. I denna roll kommer du arbeta på båda avdelningar, alltid med ett starkt fokus på kund.

I rollen som medarbetare är de dagliga uppgifterna väldigt varierande, allt ifrån att ha koll på IKEAs stora sortiment för att hjälpa kunderna med kompletta säljlösningar på bästa sätt. Hålla snyggt och rent bland alla platta paket samt sortera bland returnerade varor. Du får ta ansvar för att avdelningen är kommersiell samt att utställningsprodukterna är hela, rena och korrekt prismärkta. På Recovery möter du dagligen kunder med olika problem, så är du kundorienterad och lösningsorienterad är detta rätt roll för dig!

Recoveryavdelningen är varuhusets kärna när det kommer till kostnadsförebyggande – och miljöfrämjande arbete. Avdelningen driver bland annat repackarbetet, fyndbutiken, hanterar återköp och kontrollerar att våra produkter uppfyller de kvalitéts – och säkerhetskrav som ställs. Detta arbete utförs alltid med minsta möjliga miljöpåverkan och kundnöjdhet i åtanke.
I rollen som medarbetare på recovery är du en viktig del i allt detta och kommer ha varierande uppgifter som bidrar till en helhet.

Som varuläggare bidrar du med att se till att varuhuset har rätt vara på rätt plats. Bokstavligen. Att varulägga är mycket mer än att bara ge produkterna en plats, det handlar om att optimera utrymmet på bästa vis både för kunden och logistikens påfyllnadsuppdrag. Du behöver jobba tätt med de olika avdelningarna och respektive avdelningschef för att hela tiden vara i framkant när det kommer till exempelvis nyhetsläpp.

Tillsammans så klarar vi det mesta och vi har såklart roligt på vägen!

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM

På Tag Själv Lagret och Recovery är vi är härliga team som har det roligt tillsammans. Vi får arbeta med hela sortimentet vilket gör att vi blir lite utav experter på allt. Vi vågar testa nytt och lär oss av våra misstag! På varuhuset i stort arbetar vi över gränserna och kraftsamlar när det behövs. Det innebär att vi är prestigelösa, flexibla och nyfikna. För oss är det viktigt att finnas till för våra kunder just där dem behöver oss!

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

Tjänsterna är vikariat på 30,75 tim/v med start enligt överenskommelse, kontraktet sträcker sig till och med sista februari 2025, med chans till förlängning.

Arbetspassen är förlagda dag/kvällstid samt varannan helg. Lön enligt avtal.

Låter detta som något för dig? Ansök nu!
Sista ansökningsdag är söndag 22/9, urval sker fortlöpande. Ifall vi får in tillräckligt många starka ansökningar kan annonsen komma att tas ner tidigare.

Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kate Elofsson, kate.elofsson@ingka.ikea.com

Har du frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Jesper Borg, jesper.borg@ingka.ikea.com

Välkommen med din ansökan!



求人に応募する