Skip to main content
Még nem mentettél el egy pozíciót sem.

Ügyfelek megismerése és megértése

Regional Utesäljare B2B för IKEA Jönköping (placeringsort Skövde)

Jelenetkezés az állásra
Jönköping, Sweden Értékesítés és kereskedelem Teljes munkaidő
Terület felfedezése

Munkakör leírás

Állás azonosítója: 247052

Publikálás dátuma: 02/09/2024

OM DETTA ARBETSOMRÅDE

Vill Du jobba med att sälja IKEA´s fullständiga sortiment på en marknad med oerhörd säljpotential? Som Utesäljare jobbar du med att sälja inredningstjänster till kunder. Vi expanderar och söker en utesäljare till IKEA för företag med stort sinne för affärer och ett öga för inredning! Du jobbar för IKEA Jönköping men utgår från vårt kontor i Skövde.

Du identifierar dig som en person som har:

- Stor passion för försäljning, är självständig, energifylld och tar ansvar för att driva dina egna projekt.
- Ett starkt kundorienterat synsätt med praktisk förståelse för våra kunders behov och köpbeteende. Är tydlig och lyhörd mot kund.
- Ett stort intresse för inredning till hemmet och arbetsplatsen
- Du är utåtriktad och social. Du kan hantera människor och skapa förtroende, både verbalt över telefon eller i fysiska möten och i skrift via mail.
- Starkt entreprenörskap med drivkraft att hitta nya vägar till försäljning då landskapet ständigt kan förändras.
-Din glädje och ditt driv i arbetet inspirerar, du får med dig och skapar gemenskap i teamet.
- Då IKEA är ett värderingsbaserat företag, är det en förutsättning att du identifierar dig med vår vision och våra värderingar för att vi ska trivas tillsammans.
- Kapaciteten att bearbeta både nya och befintliga företag och att du trivs i självständigt arbete och mycket arbete på fält.

I denna roll har vi krav på att du har B-körkort och vi ser vana av att arbeta CRM-system/Affärssystem som meriterande. Även erfarenhet av B2B-försäljning är meriterande. Du måste kunna tala och skriva det svenska språket flytande och behärska det engelska språket. vi ser det som meriterande ifall du också behärskar andra språk.

Vi ser det också som ett krav att du har kontakter med företag/näringsliv i en eller flera av regionerna kring Skaraborgsregionen, såsom Skövde, Falköping, Skara, Tibro, Hjo och Tidaholm. Kanske arbetar du där idag eller har bott där tidigare.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Du utgår från vårt kontor i Skövde där du har din bas och tillgång till tjänstebil. Därifrån tar du dig ut till dina kunder i resten av regionen . Huvuduppgifterna för dig som Utesäljare på IKEA för företag är att:

- Skapa och upprätthålla nära relationer med kunder.
- Öka försäljningen, både genom nykundsbearbetning och genom att växa hos befintliga kunder.
- Hålla presentationer om vårt sortiment och serviceutbud till nuvarande och potentiella kunder.
- Ta ansvar för din egen utveckling
- Delta i nätverksträffar och eventuellt mässor eller liknande event.
- Du levererar en gedigen kundupplevelse i världsklass tillsammans med dina kollegor på innesälj och företagsinredare där ni samarbetar effektivt.

Ett visst antal dagar i månaden förväntas du arbeta på varuhuset IKEA Jönköping för att bibehålla relation till teamet och delta på möten.

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 tim/v med sex månaders provanställning. Startdatum så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbete 08-17 vardagar men arbete utanför denna tid kan förekomma om det behövs för verksamheten. Placeringsort Skövde.

Introduktion under de första månaderna sker på varuhuset IKEA Jönköping och ute i vårt PMA tillsammans med kollega inom utesälj.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är söndag 15 september, men om vi hittar rätt kandidat innan dess kan annonsen komma att tas ner. Vid ansökan kommer vi ställa några frågor som vi vill att du svarar på.

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller behöver teknisk support vid ansökningstillfället kontakta rekryterare Jesper Borg, jesper.borg@ingka.ikea.com

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Åsa Andersson, asa.andersson3@ingka.ikea.com

Välkommen med din ansökan!



Jelenetkezés az állásra