Skip to main content
Még nem mentettél el egy pozíciót sem.

Tervezés, Létrehozás és Kommunikáció

Graphic Design Specialist, IKEA Taastrup (hovedkontor)

Jelenetkezés az állásra
Taastrup, Denmark Belső építészet és vizuális kereskedelem Teljes munkaidő
Terület felfedezése

Munkakör leírás

Állás azonosítója: 250300

Publikálás dátuma: 06/10/2024

Hvem er du?

Vi søger en erfaren Grafisk Design Specialist, med en "can do"-attitude, der kan skabe en inspirerende og overraskende kundeoplevelse.

Du ser sammenhæng mellem en spændende kunderejse og maksimering af salget og langsigtet lønsomhed.

Du bruger din viden om folks liv derhjemme til at præsentere og formidle IKEA's værdier til vores kunder.
Det ligger i dit DNA at se, hvor vi kan differentiere os, ved at visualisere det unikke ved IKEA produktsortiment, der får os til at skille os ud.

Hvad vi leder efter:

• En passioneret, kreativ og åbensindet grafisk designer med evne til at fortælle historier og en kærlighed til boligindretning, ivrig efter at inspirere vores kolleger og udvikle innovative designs for at styrke det unikke ved IKEA-identiteten i vores varehuse.
• Du trives i et tempofyldt miljø og motiveres af at være med til at etablere et fundament for bæredygtig vækst.
• Fremragende layoutfærdigheder og ekspertise i Adobe CC-softwaren, herunder InDesign, Illustrator, Photoshop og After Effects. Erfaring med animation er et stort plus.
• Stærke danskkundskaber inden for tekstforfatning og grammatik.
• Et godt øje for detaljer, der stræber efter perfektion, samtidig med at der afbalanceres tids- og budgetbegrænsninger.
• Fremragende kommunikationsevner, opbygning af stærke relationer og aktivt samarbejde med alle nøgleinteressenter i vores organisation samt eksterne partnere.
• Evne til at prioritere opgaver effektivt, træffe beslutninger og forblive åben for input fra andre. At overholde deadlines og bevare et struktureret overblik, når du arbejder med flere opgaver og projekter samtidigt.
• En god forståelse af, hvordan sortimentspræsentation og grafisk kommunikation (fysisk og digital) fungerer sammen i et detailhandelsmiljø. Forståelse af forskellige materialer og erfaring med montage er et plus. En omkostningsbevidst og people & planet positiv tilgang er afgørende.
• Lige entusiasme for både kreative og administrative opgaver, at tænke ud af boksen og samtidig overholde vores tone of voice og visuelle retningslinjer, hvilket sikrer, at alle designs stemmer overens med vores veletablerede koncepter og værdier.
• At holde sig opdateret på trends indenfor boligindretning, hjemmeliv og forbrugeradfærd.
• Som person er du imødekommende, optimistisk, fleksibel og løsningsorienteret, er både en god teamplayer og kan arbejde individuelt.

Dine ansvarsområder

• Afspejle IKEA's brand identitet og skabe en visuelt virkningsfuld og inspirerende kundeoplevelse i alle vores varehuse.
• Opret, oversæt og juster produkt-, mad- og vitalitetskommunikation for at sikre en problemfri kundekøbsrejse.
• Vejlede og understøtte vores teams i varehusene til at skabe relevante og inspirerende løsninger, sikker implementering af kommunikationspakker og IKEA tone of voice i al kommunikation.
• Samarbejd aktivt med nøgleinteressenter inden for salg for at sikre integration, fælles fokus og maksimere effekt.
• Være en aktiv medspiller i at drive et åbent og vidensdelings-miljø og være en rollemodel for IKEA's værdier.

Vores team i IKEA

Hvor andre ser boligindretningsprodukter, ser vi smarte løsninger for at skabe en bedre hverdag. Med en stor portion passion, fantasi og brainstorming forvandler vi farver, tekstiler og møbler til inspirerende miljøer, der begejstrer, engagerer og overbeviser IKEA's besøgende om, at de også kan gøre det!

Vi er i alt 11 kollegaer i teamet på Service Office (hovedkontoret i IKEA Taastrup), der arbejder tæt sammen med vores varehuse. Vi arbejder med visuel merchandising både i varehusene og online, grafisk kommunikation, indretning, varehus aktiviteter og events.

Du skal være ca. 3 dage om ugen på Service Office, og desuden være hyppigt fysisk til stede i vores varehuse (i alt 6 i Danmark), så vi sikrer tæt samarbejde, kompetenceudvikling og sparring.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Hvis du har jobspecifikke spørgsmål, bedes du kontakte Retail Solutions Manager, Ann Friis på ann.friis@ingka.ikea.com.

For spørgsmål vedrørende rekrutteringsprocessen, kontakt venligst Senior Recruiter Mette Forsberg på mette.forsberg@ingka.ikea.com.

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger på anden måde end via vores rekrutteringssystem.

Other information

• Stillingen er i gennemsnit 37 timer om ugen på individuel kontrakt. Overarbejde afspejles i lønnen. Arbejdstiden er mellem 8-16 på hverdage, men vi er fleksible, og du kan også arbejde hjemmefra.
• Løn indenfor IKEAs lønpolitik baseret på dine kompetencer og inklusive pension.
• I denne stilling vil du have en reference til Retail Solutions Manager og stillingen er på Service Office, hovedkontoret beliggende i IKEA Taastrup.
• Ud over din løn tilbyder IKEA også pensions- og bonusordning, sundhedsforsikring, massageordning, kantine, personalerabat og rabatklub med eksterne samarbejdspartnere, en årlig gave og et loyalitetsprogram.
Jelenetkezés az állásra