Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Production & Chaîne d’approvisionnement

Driftledare Customer Fulfilment (Logistik), IKEA Gävle

Postule
Valbo, Sweden Logistique & Chaine d’Approvisionnement Temps Partiel
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 260416

Date de publication: 04/10/2024

VEM ÄR DU

Du har alltid kunden i centrum !

Grundar ditt ledarskap på resultat och leverans, samtidigt som du lär dig och utvecklas.
Du bygger förtroende och kommunicerar tydligt och fokuserat med olika människor i olika situationer.
Du hanterar en arbetsplats i ständig förändring.
Får saker att hända genom flexibilitet, hastighet och enkelhet.
Flexibel avseende arbetstid, tidig morgon och sen kväll.

För att lyckas i rollen ser vi även att du:

• är målinriktad, stark och uthållig, inte rädd för att ta i och trivs i ett stundtals högt tempo där du behåller lugnet med ett leende på läpparna, oavsett arbetsbelastning. 
• kan prioritera och organisera samt vågar fatta snabba beslut och lösa saker och situationer i farten för att utnyttja tiden på bästa möjliga sätt. 
• uppskattar lagarbete och stöttar kollegor och agerar på problem som uppstår. 
• är noggrann, har ett gott ordningssinne samt förmågan att ta egna initiativ.  
• leder genom det goda exemplet med stark vilja att ge och ta ansvar. 
• är intresserad av heminredning och livet hemma. 
• delar IKEAs värderingar. 
• aktivt tar ansvar för din hälsa och hållbarhet genom medvetna val i vardagen som bidrar till en hållbar hälsa och välmående. Arbetet innebär en hel del lyft som kräver en god fysik som du underhåller.

Erfarenhet av arbete inom logistik är meriterande.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Nu har du möjlighet att söka driftledartjänst på Customer Fulfilment (logistik). Vi delar upp flödet i det gods som kommer in till huset (Good flow - In) och det som vi hanterar här och sedan levereras ut från huset (Goods flow - out.). Självklart jobbar vi tillsammans på IKEA, men för att bli effektiva och kunna utveckla verksamheten arbetar vi oftast mer med den ena processen. Goods flow in ansvarar för processen från varuleveranser till utplacering av påfyllda lagervaror så att det finns tillräckligt med varor inne till försäljning för att tillgodose kundernas behov. Utflödet tar vid från hyllan och arbetar med att godset når våra kunder genom våra tjänster. Kunden är i fokus genom hela kedjan, och vi jobbar tillsammans för att ge varje person som väljer att handla på IKEA en smidig, angenäm köpupplevelse!

Driftledaren ansvarar för den operationella dagliga driften och skall, tillsammans med gruppchefen, verka för att avdelningens målsättningar uppnås. Driftledaren kommer vara delaktig i driften och samtidigt leda genom sina medarbetare för att se till att flödet av varor fungerar optimalt från godsmottagning till säljplats så att våra kunder får sina varor till en så låg kostnad som möjligt.

Du kommer att arbeta i en miljö där dina idéer kommer att bli hörda, där möjligheten finns att lära sig nya saker och där visionen alltid är i fokus; att skapa en bättre vardag för de många människorna.
På Customer Fulfilment (logistik) pågår verksamheten från 05.45 till 19.00, och du kommer att arbeta tillsammans med dina medarbetare under dessa tider beroende på roll, schema och verksamhetens behov.

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

Vi utmanar dina färdigheter och låter dig växa. Kom och utvecklas tillsammans med oss!
Tjänsterna är tills vidare och på 30,75 tim/v med start enl överenskommelse. Arbete varannan helg och driftledaransvar ca 2 dgr/vecka.

Har du frågor om tjänsten hör av dig till Aleksandar Tolomanoski, aleksandar.tolomanoski@ingka.ikea.com.
Har du däremot frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till Johan Rosengren, Rekryteringsspecialist, johan.rosengren3@ingka.ikea.com.

Välkommen med din ansökan!



Postule