Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Horeca medewerker fulltime

Postule
Son, Netherlands Restaurant Temps Complet
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 236913

Date de publication: 26/04/2024Hej Horecamedewerker! Verwelkom samen met 90 collega’s honderden gasten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market. Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal, in de 36 uur per week die je gaat werken. Betere werktijden en een fulltime horecabaan in het keuken team waarin je veel gaat leren, vind je bij de IKEA-vestiging in Eindhoven. Ben jij gedreven en heb jij ambitie om door te groeien binnen de afdeling IKEA Food? Dan is dít een geweldige kans om jouw carrière bij IKEA te starten!

Een dag met ons in jouw leven

Het is écht waar: op de afdeling IKEA Food is geen dag hetzelfde. De ene dag sta je in de bistro en verkoop je hotdogs. De andere dag in het Zweedse restaurant. Gasten bezorg jij overal een grote glimlach. En natuurlijk het leukste uitje: lekker uit eten met familie of vrienden hoeft niet superduur te zijn. Jij wijst gasten op het gratis kopje koffie en fruitwater. Genieten! Trek het IKEA-uniform aan, wordt op alle plekken eerst goed ingewerkt én krijg een training over voedselveiligheid. Zo leer je alle kneepjes van het vak als horecamedewerker. We zijn op dit moment op zoek naar een fulltime collega, wat je precies doet? Denk aan het:

• bereiden en uitserveren van gerechten, van softijs tot dé Zweedse balletjes.
• het ontavngen van de bestellingen
• schoonhouden van de keukeapparatuur.
• het maken van de mis en place voor morgen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze afdeling IKEA Food in Eindhoven werken in totaal 90 collega’s. Samen maken we er een feestje van! We willen de gast blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

Of zoals Sander, teammanager IKEA Food het zegt: “We zijn een gezellig team met oog voor de verkoop. Iedere week worden de landelijke verkopen bekendgemaakt. Wij mikken als team in Breda op de bovenste plek in de IKEA-ranglijst. Knallen!”

Wie je bent

Een vrolijkerd. Iemand die de slingers iedere dag ophangt en successen viert. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt. Je bent flexibel in je werktijden. Doordeweeks ben je uiterlijk 20:30 uur klaar, op zaterdag en op zondag om 19:00 uur. We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en je mag daarom 1 dag én 1 dagdeel van de week blokken waarop je niet werkt. Zin om te starten? Check of je dit hebt:

• een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
• weinig of veel horeca-ervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.
• een goede conditie, het werk kan fysiek best zwaar zijn.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Horecamedewerker en ontvang op basis van 36 uur per week:

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld.
Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor
kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Als het van beide kanten goed bevalt, krijg je na een contract van 6 maanden een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Postule