Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Finance, Légal & Immobilier

Facility Co-worker Torsvik

Postule
Jönköping, Sweden Immobilier, Maintenance & Services Généraux Temps Complet
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 256577

Date de publication: 10/09/2024



SER DIN JOBB-ÖNSKELISTA UT SÅ HÄR?
• Få ge service och support i toppklass
• Roligt och utvecklande jobb i en komplex och föränderlig miljö
• Arbeta löpande och förebyggande med underhåll av maskiner och automationssystem

Härligt, då har vi goda nyheter!

Våra namn är Albin Liimatainen Robertsson och Thomas Isacson och vi jobbar som Unit Facility Management Teamleader på vår site i Torsvik, Jönköping. Vi söker nu en kollega till vårt team som består av 17 servicetekniker. Vår roll är att serva vår lagermiljö som till stora delar är automatiserad. Vårt team har en avgörande roll att se till att vi kan leverera till våra kunder på ett smidigt och effektivt sätt.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med din passion för service och teknik tillsammans med härliga människor i en utvecklande miljö. Du bidrar till en säker och effektiv drift genom att bl.a. serva våra maskiner, det är allt ifrån högstaplingskranar till automatiserade plock, packmaskiner och automatlager, för att se till att driften flyter på utan stopp.

VÅR ÖNSKELISTA:
Vi har såklart också några önskemål:

• Erfarenhet och/eller utbildning relaterat till: automation, mekanik, el. Du får gärna ha förståelse och kompetens i befintlig eller liknande anläggning. Samt viss kompetens inom IT då många av våra system är tekniskt baserade.

• Att vara flexibel och lösningsfokuserad är viktigt i rollen då man behöver agera på det som händer i driften omgående.

• Mycket goda kunskaper i svenska och gärna även i engelska, både i tal och i skrift.

Beroende på dina förkunskaper och intresseområden skräddarsyr vi din introduktion och långsiktiga utvecklingsplan. Du tar ett stort ansvar i det dagliga arbetet och bidrar med både energi och positivism till dina kollegor. Du har förmågan att planera och strukturera ditt eget arbete samt ta egna initiativ. Men viktigast av allt, du delar våra värderingar och visar det i ditt sätt att kommunicera och bemöta människor!

EN DAG I LIVET MED OSS
Tillsammans med dina kollegor kommer du att säkerställa att våra tekniska lösningar möter verksamhetenskrav idag och i framtiden. Vi tänker proaktivt och tillsammans levererar vi kompatibla, hållbara och nytänkande lösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Supportera driften så att den fungerar på daglig basis.

• Service och underhåll av våra maskiner, bansystem och automatlager.

• Dokumentera och skapa rutiner för hantering av den tekniska utrustningen.

• Bidra i skapandet av underhållsplaner.

VÅRT TEAM PÅ IKEA
Ingka AB levererar service- och kompetensrelaterade tjänster inom HR, Legal, Workplace Operations, Real Estate och Finance och gör det möjligt för övriga IKEA bolag att fokusera på sin kärnverksamhet. Utifrån detta så bidrar vi med att skapa en bättre vardag för de många människorna.
Inom Real Estate i Sverige jobbar ungefär 120 medarbetare med allt från Real Estate Development och Asset Management till Construction och Facility Management. Vi finns från Malmö i söder till Haparanda i norr.

ANSÖK NU!
Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning på heltid. Det är skiftarbete med ett rullande schema över veckans alla dagar och tider, dock ej natt.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Albin Liimatainen Robertsson, albin.liimatainen.robertsson@ingka.ikea.com
Har du om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Ulrika Petersson, ulrika.petersson4@ingka.ikea.com

Senast 24 september vill vi ha din ansökan via vårt rekryteringssystem!

Välkommen med din ansökan!











Postule