Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Verkoopmedewerker Parttime

Postule
Haarlem, Netherlands Vente Temps Partiel
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 255842

Date de publication: 05/09/2024



Ben jij iemand die houdt van klantgericht en servicegericht werken? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische en gezellige omgeving? En wil je werken voor een bedrijf dat bekend staat om zijn passie voor retail, woninginrichting, duurzaamheid en inclusiviteit? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Voor onze vestiging in Haarlem zoeken wij een verkoopmedewerker die de klant op de eerste plaats zet. Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van onze winkel en de eerste medewerker waar de klant mee spreekt. Jouw empathie en warme benadering zullen de klanten direct het gevoel geven dat ze welkom zijn.

Voor 24 uur per week ga je er samen met je collega’s voor zorgen dat de afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun wensen op het gebied van woninginrichting waar te maken.

Je dag zou er zo uit kunnen zien: je start met het controleren van de voorraden; zijn alle vakken vol en kunnen de klanten de artikelen kopen? Daarna haal je de retouren op, die klanten hebben teruggebracht bij klantenservice en leg je deze terug in de winkel. Hoewel het erg druk is met het adviseren van de klanten, kan je ondertussen ook nog momenten vinden om jouw afdeling op te ruimen. Je wilt graag dat het voor je naar huis gaat er goed en netjes uitziet voor je collega's van de volgende dag. Na de pauze controleer je of alle producten een prijskaartje hebben en maak je de prijskaartjes die missen.

Ons team binnen IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze afdeling Sales in IKEA Haarlem werken maar liefst 100 collega’s. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij de klantenservice of in het magazijn. Bij IKEA zijn we 1 team. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

Wie je bent

In de functie als Verkoopmedewerker speel je een belangrijke rol in het realiseren van onze doelstellingen voor klanttevredenheid. Dit doe je voor 24 uur per week. Je luistert actief naar de wensen van onze klanten en vertaalt die naar passende oplossingen. Je adviseert klanten over hun aankopen en geeft hen alle informatie die ze nodig hebben om de juiste beslissingen te nemen. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de afdeling waar je werkt.

Daarnaast is het volgende ook belangrijk:
• Een servicegerichte houding en goede communicatieve vaardigheden.
• Je bent een teamspeler en werkt graag in een dynamische omgeving.
• Je bent inzetbaar tussen 08:00 's ochtends en 20:30 's avonds
• Je hebt aantoonbaar ervaring in de retail of klantenservice.
• Je staat open voor flexibele werktijden en bent bereid om in weekenden te werken.
• Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal. Basiskennis van de Engelse taal is ook altijd mooi meegenomen

Goed voor onze aarde en planeet

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou:

• Vanaf 18 jaar ontvang je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een all-in uurloon vanaf €16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt ook een aanvraag indienen om deze maandelijks uit te laten betalen. Als je voor dat laatste kiest dan geldt het genoemde all-in uurloon.
• Als je werkt voor 7:00 uur en na 21:00 uur geldt er een toeslag. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je niet met het openbaar vervoer of met een leasefiets? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,23 per kilometer (tot maximaal 243 euro per maand).
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer direct naar je nieuwe bijbaan. Daarna:

• bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking.
• heb je een kennismakingsgesprek met een van de teammanagers Sales
• hoor je binnen 7 dagen of je bent aangenomen!
Postule