Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Production & Chaîne d’approvisionnement

Fulfilment Integration Specialist

Postule
Duiven, Netherlands Logistique & Chaine d’Approvisionnement Temps Partiel
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 239172

Date de publication: 09/05/2024IKEA Duiven is op zoek naar een Fulfilment Integration Specialist.

In deze functie draag je bij aan een fantastische klantbeleving door ervoor te zorgen dat het IKEA assortiment altijd beschikbaar is in de juiste hoeveelheden, op het juiste moment en op de juiste plaats. Voorraadbeschikbaarheid en efficiëntie zijn jouw hoofddoelen. Dit doe je 24 uur per week.

Een dag met ons in jouw leven

In deze functie ben je er verantwoordelijk voor dat het voorraadbeheer in de IKEA-winkel volledig is afgestemd op de verkoopprocessen en de IKEA Omnichannel omgeving. Jij helpt de beschikbaarheid van de artikelen te garanderen. Het managen van de processen zoals bijvoorbeeld ordering, rangemanagement, peak planning en voorraad inventarisatie, vormt daarbij de uitdaging die je zelfstandig gaat oppakken. Uiteindelijk draait het om het realiseren van een goed uitgebalanceerd assortiment; de IKEA range. Met altijd de klant in focus, zowel in- als extern.
Als een Fulfilment Integration Specialist werk je samen met je directe team maar ook met de Logistieke- en Sales teams om ervoor te zorgen dat het orderproces in de store volledig is aangesloten op het verkoopproces. Je creëert operationele excellentie op het gebied van voorraadbeschikbaarheid door het assortiment en de beschikbare ruimte in balans te houden. Daarnaast zijn een accurate forecasting en ordering belangrijke randvoorwaarden om de hoogste klanttevredenheid in alle verkoopkanalen te garanderen tegen de laagst mogelijke kosten.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Wie je bent

In de rol van Fulfilment Integration Specialist ben je de spin in het web van een no-nonsens organisatie waarin je de kans krijgt om invloed uit te oefenen op commerciële en logistieke processen op basis van data-analyses.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je bent analytisch sterk. Je bent in staat om technische analyses uit te voeren en deze te vertalen naar begrijpelijke overzichten voor teammanagers en medewerkers.
-Je bent communicatief zeer vaardig en jouw focus ligt op het bereiken van gezamenlijke doelen. Opbouwen van sterke werkrelaties en het actief verspreiden van kennis zijn hiervoor een must;
-Je bent zelfsturend, stressbestendig en kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden als de omstandigheden daarnaar vragen;
-Je bent in je voortdurende zoektocht naar efficiëntere processen en een betere productbeschikbaarheid creatief, nieuwsgierig, en proactief;
-Je bent in staat om snel te schakelen in een snel veranderende omgeving. Veranderingsmanagement vind je leuk en uitdagend;
-Je bent beschikbaar voor vroege diensten, ook in de weekenden (vanaf 6 uur)

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Fulfilment Integration Specialist en ontvang op basis van 24 uur per week o.a.:

Een bruto uurloon tussen € 16,84 en € 21,29, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het laatste bedrag geldt als maximum van de schaal waar je in deze rol naar toe kan groeien.

Als je werkt voor 7:00 uur en na 21:00 uur geldt er een toeslag. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.

Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Postule