Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Keukenadviseur 24-36 uur

Postule
Amsterdam, Netherlands Vente Temps Complet
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 237718

Date de publication: 16/07/2024Richt jouw carrière nét zo in als een droomkeuken. Duurzaam, slim en waar alles precies op de juiste plek staat. Inspireer de klanten tijdens hun bezoek bij IKEA. Specifiek op de keukenafdeling. Samen met 50 collega’s. Een duurzamer leven met jouw adviezen. Jouw werk is zoveel meer dan een baan bij onze vestiging in Amsterdam. We zijn opzoek naar meerdere nieuwe collega's voor 24 - 36 uur in de week.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Ben jij die salestijger die een kick krijgt van een succesvolle verkoop? Die energie krijgt van het verlenen van de beste service aan onze klanten? Op de keukenafdeling zal je zowel werken op afspraak, waarbij timemanagement van belang is, en tevens ben je beschikbaar voor klanten die tijdens hun winkelbezoek een keuken willen ontwerpen.
Om onze klanten te kunnen adviseren op het moment dat zij hier behoefte aan hebben zijn de werktijden afwijkend van de winkelopeningstijden. Dit zodat klanten op bijna elk moment van de dag (09:00-21:00uur) een keuken kunnen laten ontwerpen. Ook ben je als verkoopmedewerker keukens minimaal 24 uur per week tot max van 36 uur per week bezig met het:

- Adviseren over en verkopen van droomkeukens.
- Voeren van klantgesprekken tijdens de 2 uur durende afspraken.
- Nemen van de verantwoordelijkheid over de aanvragen waar je op dat moment aan werkt.

Ons team binnen IKEA

Wij werken met transparante prijzen, collega’s zijn geen concurrenten van elkaar en wij werken niet op commissie waardoor teamverband versterkt wordt.

Droomkeukens verkopen doen we samen, dat noemen wij in het Zweeds ‘Tillsammans’.
Of zoals jouw toekomstige collega Fleur, teammanager keukens het zegt: “Jij bent straks het aanspreekpunt voor onze klanten. En waar zij altijd bij jou terecht kunnen, staan wij ook voor jou klaar. Zo creëren we niet alleen de perfecte ervaring voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.”

Wie je bent

Er komt veel kijken bij het verkopen van droomkeukens. Daar weet je als verkoopmedewerker natuurlijk alles van. Wat jij daar nog extra aan toevoegt is jouw grote liefde voor milieubewustzijn. Energie besparen doe je zoveel mogelijk. Behalve als het gaat over klantverwachtingen overtreffen, want dan denk je continu 10 stappen vooruit. Dan zet je jouw communicatieve, sociale en adviesvaardigheden voor de volle 100% in. Daarnaast heb je:

• Mbo-niveau 4
• Hands-on mentaliteit
• Ervaring in consumentenomgeving
• Commerciële instelling
• Het leuk vinden om met mensen te werken
• Makkelijke kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden
• Affiniteit met de digitale wereld

Goed voor de aarde en goed voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Keukenadviseur en ontvang op basis van 24- 36 uur per week:

• Interne opleiding tot keukenadviseur
• Goed salaris met snel groeipotentieel
• Doorgroeimogelijkheden
• Werken in een dynamische & divers team met ongeveer 50 collega’s waarbij elkaar ondersteunen een van onze core values is.
• Als sales tijger werk je mee aan omzet bonusdoelstellingen, kan op jaar basis oplopen tot 1 extra maandsalaris
• 15% personeelskorting
• 13e maand uitbetaling
• Flexibele werktijden

Overzicht salaris op basis van contracturen:
24 uur per week: €1750 per maand
32 uur per week: €2335 per maand
36 uur per week: €2630 per maand

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Postule