Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Fulltime Winkelmedewerker Horeca

Postule
Amersfoort, Netherlands Restaurant Temps Complet
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 237976

Date de publication: 11/06/2024Hej horecamedewerker! Verwelkom samen met 50 collega’s honderden klanten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market. Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal bij onze Swedisch Food MArket. Voor 36 uur per week. Betere werktijden en een allround fulltime horecabaan waarin je veel gaat leren, vind je bij de IKEA-vestiging in Amersfoort.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Het is écht waar: op de afdeling IKEA Food is geen dag hetzelfde. De ene dag sta je in de bistro en verkoop je hotdogs. De andere dag in het Zweedse restaurant. Gasten bezorg jij overal een grote glimlach. En natuurlijk het leukste uitje: lekker uit eten met familie of vrienden hoeft niet superduur te zijn. Jij wijst gasten op het gratis kopje koffie en fruitwater. Genieten! Trek het IKEA-uniform aan, wordt goed ingewerkt op onze Swedisch Food market én krijg een training over voedselveiligheid. Zo leer je alle kneepjes van het vak als horecamedewerker. Wat je precies doet?

Jij zult het visitekaartje zijn van onze supermarkt die zich beneden bevindt naast de Bistro. Wij noemen dit de "Swedisch food market" Hier zul je onze klanten adviseren over Zweedse delicatessen (met die bijzondere namen). Er is ruimte voor ondernemerschap en commercieel lef. Jij zorgt ervoor dat "jouw" supermarkt er altijd goed gevuld bijstaat.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze afdeling IKEA Food in Amersfoort werken in totaal 50 collega’s. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij de klantenservice of in het magazijn. Bij IKEA zijn we 1 team. Als het gekkenhuis is, helpen ook de managers in de spoelkeuken met afwassen. Samen maken we er een feestje van! We willen de gast blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

Wie je bent

Een vrolijkerd. Iemand die de slingers iedere dag ophangt en successen viert. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt. Je bent flexibel in je werktijden. Doordeweeks ben je uiterlijk 22:00 uur klaar, op zaterdag om 20:00 uur en op zondag om 19:00 uur. We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en je mag daarom 1 dag én 1 dagdeel van de week blokken waarop je niet werkt. Zin om te starten? Check of je dit hebt:

- mbo-werk- en -denkniveau.
- weinig of veel horeca-ervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.
- jij wordt blij van de klanten de beste service verlenen, bent hands-on en gaat ervoor om commercieel succes te behalen.
- de ambitie om mooie stappen te maken in je carrière bij IKEA, want als jij groeit, groeien wij ook.

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als IKEA Food medewerker en ontvang op basis van 36 uur per week:

- Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf €16,64 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

-Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

-Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.

-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.

-Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

-Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.
Postule