Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Sales Team Leader köksavdelningen, IKEA Älmhult

Postule
Älmhult, Sweden Vente Temps Complet
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 263184

Date de publication: 21/10/2024



Brinner du för att skapa fantastiska kundmöten, har ett analytiskt förhållningssätt och tycker om att leda genom att inspirera? Vi söker dig som är passionerad för att leda och utveckla människor och göra IKEA Älmhult till en ännu bättre arbetsplats. Vi söker nu en ny Team Leader till vår köksavdelning.

Vi söker dig som är driven, strukturerad och kan leda dig själv och andra genom att både ge och ta ansvar. Du känner dig trygg i ditt ledarskap och kan engagera och kompetensutveckla dina medarbetare. Tillsammans gör ni IKEA till en ännu bättre arbetsplats och kan överträffa våra kunders förväntningar. Du är flexibel, lösningsorienterad och ser möjligheter även i motgångar. Du kommer gärna med nya idéer på hur vi kan göra saker bättre. Här kommer du snabbt se resultaten av dina åtgärder och hur vi blir bättre. Kombinationen av att vara analytisk och social är vad som gör dig perfekt för denna roll.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Som Team Leader på köksavdelningen kommer du ha personalansvar. Personal som du ska leda, coacha och utveckla i enighet med vår personalidé och värderingar. Du är med på golvet i driften och har alltid en nära kontakt med dina medarbetare och leder genom att vara det goda föredömet varje dag. Tillsammans ser ni till att nå teamets försäljningsmål. Uppgifterna i din vardag kommer att variera och en av dina främsta uppgifter är att leda och utveckla dina medarbetare i den dagliga driften genom ett närvarande ledarskap, alltid med kunden i fokus. Varje kund ska få en shoppingupplevelse som överträffar dess förväntningar.

Du jobbar nära din Shopkeeper och ser till att den dagliga bemanningen sköts samt att vakanser uppmärksammas och åtgärdas. Det kommer också att innebära administrativa och analytiska uppgifter. Vi ser att du strävar efter att förbättra och förenkla våra arbetssätt och därmed minska oönskade kostnader. Du kommer därför vara högst delaktig i avdelningens långsiktiga strategiska planering för att bidra till att avdelningens mål uppnås och att driva butiken framåt.

Tjänsten som Team Leader på köksavdelningen är en tillsvidareanställning på heltid (38,25 tim/v) med startdatum enligt överenskommelse. I rollen förekommer kvälls- och helgarbete.

Ansök nu!

Låter detta som något som passar dig så ansök senast den 3 November. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka. Ansökan sker genom vårt rekryteringssystem. Bifoga ditt CV och personliga brev.

Har du några frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Oscar Lindgren, oscar.lindgren@ingka.ikea.com

Har du frågor kring rekrytering- eller ansökningsprocessen kontakta rekryteringsspecialist Susanna Kanold, susanna.kanold@ingka.ikea.com

Varmt välkommen med din ansökan!



Postule