Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

People, Projects & Support

People & Culture Administrator Trainee (to års tidsbegrænset ansættelse) - IKEA Taastrup

Bewerben
Taastrup, Denmark Personal Vollzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 235060

Veröffentlichungsdatum: 06/05/2024

Hvem er du?

Vi leder efter en trainee der ønsker oplæring i rollen som People & Culture Administrator. Din baggrund kan være mangeartet. Du er måske et sted i livet, hvor du gerne vil prøve noget nyt. Eller du er måske i starten af din karriere og ser jobbet som en udviklingsmulighed.
Du må gerne være en administrativ blæksprutte, der har lyst til at udvikle sig ind i rollen og IKEA. Vi lægger især vægt på, at du skal kunne skabe struktur i en presset og travl hverdag. Du skal trives med at hoppe fra opgave til opgave og i øvrigt have en stærk fornemmelse for, hvornår noget haster. Du har lysten til at udfordre det eksisterende for på den måde, hele tiden at skabe nye og bedre måder at gøre tingene på.
Du er drevet af at arbejde med mennesker og forstår, at selv en lille ting kan gøre en forskel for den enkelte.
Du vil få en høj grad af medbestemmelse i forhold til din opgaveløsning. Yderligere skal du have lyst til at arbejde med rutineprægede ad-hoc opgaver.

Derudover ser vi gerne, at du:
• Har erfaring med administration fra en større organisation – dog er dette ikke et krav.
• Elsker at arbejde med mennesker og har et stort servicegen.
• Er yderst kvalitetsbevidst og har styr på dine opgaver.
• Trives med at opbygge nye relationer på tværs af organisationen.
• Er stærk i office-pakken og kan tillære dig nye systemer hurtigt.

Hvad du skal lave – dag for dag

Som People & Culture administrator trainee skal du følge dele af vores leder trainee program, som strækker sig op til to år. Du vil under forløbet modtaget forskellige træninger og blive oplært i specialistrollen. I stillingen får du ansvaret for en lang række processer og administrative opgaver. Du vil blive både medarbejdere- og lederes nærmeste support på en række administrative områder. Du kommer til at arbejde med mange forskellige mennesker, hvor den enkeltes behov bliver din fornemmeste opgave.
Du kommer til at spille en væsentlig rolle i opstart af nye medarbejdere, hvor du bl.a. får ansvaret for håndtering af personaletøj, refusion, håndtere P&C mailboks, adgangskort samt mange andre administrative opgaver.

Du får stor variation i dine arbejdsopgaver og mulighed for selv at præge rollen, men du skal forvente, at din hverdag blandt andet kommer til at bestå af:
• Vedligeholdelse af vores personaledata samt medvirken til overholdelse af gældende regler.
• Administrative opgaver i forskellige IT-systemer.
• Support til ledere og medarbejdere i forbindelse med løn- og overenskomstmæssige spørgsmål.
• Sikre effektivitet samt ensartethed i udvikling af arbejdsgange.

Vores team i IKEA

Du bliver en del af IKEA Taastrup, hvor der er mulighed for at arbejde på tværs af vores forskellige afdelinger, med mange forskellige mennesker - alle med hver deres baggrund og behov. Som en del af People & Culture er du med til at sikre vores medarbejdertilfredshed. Vi har stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø for vores mange medarbejdere, samt sikre god “work-life balance”. Vi vægter vores medarbejdere højt og ønsker at levere en høj service til dem i alle aspekter af vores forretning. I IKEA står vi sammen om vores fælles værdier og bliver det dig, der hopper ombord i teamet, kan du glæde dig til at opleve sammenhold og fællesskab ud over det sædvanlige. Vi kalder det togetherness. Har du modet, lysten og evnerne, så er der i IKEA, muligheder for at udvikle sig.

Teamet består af en manager som står for den daglige ledelse af teamet, en administrator som du kommer til at følge tæt under din oplæring og som er ansvarlig for at vores administrative processer kører på skinner. Herudover er der to Generalister der sparrer og støtter vores ledere og funktioner i forhold til personalesager. Teamet består også af tre planning specialister som varetager planlægning af arbejdsvagter i samarbejde med lederne.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte, Unit People & Culture Manager, Imran Akbar på mail imran.akbar@ingka.ikea.com.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger via e mail, men udelukkende via vores rekrutteringssystem.

Øvrig information

• Stillingen er på 37 timer om ugen på funktionærkontrakt, hvor mer- og overarbejde er inkluderet i lønnen.
• Du planlægger din egen arbejdstid ifh.t. forretningens behov og arbejdstiden vil variere baseret på virksomhedens behov, men med stor fleksibilitet inden for arbejdsugen. Der kan i sjældne tilfælde forekomme både aften- og weekendarbejde.
• Hjemmearbejde er muligt efter nærmere aftale, dog ikke på fast basis.
• Løn efter kvalifikationer og inden for IKEAs lønpolitik.
• Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning.

Deadline for ansøgning er d. 26. maj 2024. Forud for første samtale vil relevante kandidater blive bedt om at gennemføre personlighedsprofil ved navn Predictive Index. Første samtale forventes gennemført mandag d. 14. juni og anden samtale forventes gennemført mandag d. 21. juni. Vi ønsker tiltrædelse d. 1. september 2024 eller efter aftale.
Bewerben