Skip to main content
Жодний вакансій не збережено.

Взаємодія з клієнтами

Hungrig på en ny karriär som Food co-worker? IKEA Food Bäckebol

Подати заявку на вакансію
Hisings Backa, Sweden Ресторан та Харчування ЧАСТКОВА ЗАЙНЯТІСТЬ
Дослідити розташуванн

Опис вакансії

Ідентифікатор вакансії: 262328

Дата публікації: 11/10/2024



9 av 10 besökare äter mat hos oss på IKEA, vilket gör oss till en av världens största restaurangkedjor. Vi är stolta över den stora mängd prisvärd mat vi serverar varje dag. Mat som är god i smak och för miljön. Stolta är vi också över det team som får allt det här att fungera. Nu vill vi välkomna dig att bli en del av det här teamet! 

Vi på Food IKEA Bäckebol rekryterar nu för tillsvidareanställningar (80%) och tidsbegränsade anställningar (80%) under perioden 2024-11-11 t.o.m. 2025-01-19.

På IKEA Food är din uppgift mer än att servera köttbullar. Din uppgift är att stärka kundens upplevelse med hjälp av mat. Våra kunder ska inte gå hungriga genom sitt besök hos oss. Du mättar våra kunder innan, under och efter deras besök hos oss. Plantbullar. Kanelbullar. Chips. Mjukglass. Lingonsylt. Du möter våra kunder i restaurangen, bistron och matbutiken vid utgången.  

Vill du veta mer om hur det är att jobba tillsammans med oss på IKEA Food ser vi gärna att du besöker någon av våra restauranger samt läser vidare om våra arbetsuppgifter på vår hemsida: www.ikea.com/se/sv/this-is-ikea/work-with-us/jobba-pa-ikea-food-pub05b4c090

Nu har vi nämnt vad du kan erbjuda våra kunder. Men vad kan vi erbjuda dig?  
Vad sägs om… 

1. Lön enligt kollektivavtal och bra tillägg vid obekväma arbetstider? Till exempel dubbel timlön lördag efter kl.12, hela söndagen och röda dagar. Bra va!

2. Bra arbetstider? De schemalagda tiderna varierar mellan 07:30-20:45 och utöver vardagar jobbar du bara varannan helg. När du är ledig så är du ledig.  

3. Möjligheter att utvecklas? Du får hjälp att starta din karriär mot ledare eller specialist, i Sverige eller utomlands, inom hela IKEA.  

4. Personalförmåner? Vi ger 15% personalrabatt, frukost, friskvårdsbidrag, extra pensionsinbetalning, ytterligare bidrag för personliga inköp så som skor, tandvård, glasögon, cykel med mera.

VARFÖR VI KOMMER ATT GILLA DIG

Har du inte serverat köttbullar eller sålt glass innan? Ingen fara. Kom som du är och dina nya kollegor lär dig allt du behöver veta. Du får introduktion och utbildning så du vet vad du ska göra.

För att trivas i vår uniform är det dock några saker du bör vara bekväm med:  

Du bör trivas med andra människor. Har du sett hur vi jobbar? Vi gör det tillsammans. Vi är beroende av varandra för att maten ska komma ut till kund. Du är en viktig del i att vi ska lyckas leverera mat till de många människorna.    

Du har passion för kund, mat och gillar försäljning. Oavsett om du för stunden lägger upp potatismos, diskar, möter våra kunder i matsalen eller packar upp varor så gör du det för att öka försäljningen och se till att alla kunder får en positiv upplevelse genom hela varuhusbesöket.   

Du bör uppskatta att ha saker att göra. Det här jobbet är inte för dig som gillar att sitta still. Arbetsuppgifterna är många och varierande. Vi uppmuntrar att du tar initiativ! Här är vi inte rädda för att göra fel.

För våra tillsvidaretjänster söker vi dig som vill växa tillsammans med oss och ser IKEA som din långsiktiga arbetsplats. För oss är det viktigt att du vill utvecklas med jobbet och kan se en framtida karriär inom IKEA. Det är meriterande med någon form av ledarskapserfarenhet sedan tidigare med potential och ambition att på sikt även utvecklas som ledare tillsammans med oss. Kanske är det just du som är med och utvecklar framtidens IKEA, i Sverige eller utomlands?

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM

Tack vare oss kan kunder, medarbetare och människor där hemma få en bättre vardag med mat som är bra både för människor och planet. Tillsammans serverar vi mer än 660 miljoner kunder varje år i IKEAs restauranger världen över, och vi understryker vårt svenska arv genom att erbjuda en modern smak av Sverige. Vi erbjuder också ett brett utbud av mat i vår bistro och i ”Swedish Food market”. Vi är ett gäng med olika bakgrund och kunskap som lever efter mottot: Skrattet klingar högst där maten finns!

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

Tjänsterna vi erbjuder är tillsvidareanställning på 32h/v (80%) inklusive 6 månaders provanställning med önskvärd start i november enligt överenskommelse. Vi erbjuder även tidsbegränsade anställningar under perioden 2024-11-11 t.o.m. 2025-01-19. När du ansöker får du mer information och möjlighet att svara på vad du är intresserad av.

Vi behöver inget personligt brev i den här rekryteringen. Istället bifogar du ditt CV och svarar på några frågor som vi ställer när du gör din ansökan. Vi kommer bland annat fråga om varför du vill jobba med oss, vilka anställningsformer som du är intresserad av, hur våra arbetstider passar dig och när du kan börja hos oss.

All ansökan ska ske via IKEAs hemsida, vi tar inte emot ansökningar via mail. Sista dag att ansöka är 21 oktober, men urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan - ansök redan idag! Intervjuer planeras primärt att hållas v.42-43 och inbjudan kommer att ske via mail. Så håll koll på din inkorg, även skräpposten för säkerhets skull!

Frågor om tjänsterna? Välkommen att kontakta rekryterande chef Sofia Eriksson, sofia.eriksson6@ingka.ikea.com

Frågor om din ansökan eller vid problem vid ansökan? Välkommen att kontakta rekryterare Maria, maria.hjort@ingka.ikea.com 

Välkommen med din ansökan!



Подати заявку на вакансію