Skip to main content
Жодний вакансій не збережено.

Взаємодія з клієнтами

Team Leader Planeringsstudio Växjö/ IKEA Älmhult

Подати заявку на вакансію
Älmhult, Sweden Продажі та Комерція ПОВНА ЗАЙНЯТІСТЬ
Дослідити розташуванн

Опис вакансії

Ідентифікатор вакансії: 261484

Дата публікації: 18/10/2024

VEM ÄR DU

I snart tre år har vår Plan and Order Point (planeringsstudio) i Växjö lockat besökare att komma och planera sina kök, badrum och sovrum. Här får kunden hjälp av våra kunniga inredningsexperter med att planera och köpa inredningslösningar och tjänster. Kunden tar inte med sig produkter hem direkt, men hela sortimentet finns tillgängligt för hemleverans eller leverans på det sätt kunden föredrar!

Nu är vi på jakt efter en Team Leader till vår PaoP som tillsammans med sina kollegor vill fortsätta attrahera de många människorna att besöka oss på IKEA, både i vår planeringsstudio i Växjö samt vårt varuhus i Älmhult!

För att trivas i denna roll är du bekväm med att driva förändringar och att arbeta mot uppsatta syften och mål. Genom ditt sätt att vara har du en förmåga att skapa gemenskap och entusiasm kring dessa frågor. Du besitter ett starkt kundorienterat synsätt med praktisk förståelse för våra kunders behov och köpbeteende, och du har erfarenhet av försäljning med framgångsrika resultat.

Som ledare vågar du testa nya vägar och utmana andra. Vi ser gärna att du som söker redan idag arbetar med ledarskap eller har de som nästa steg i din utvecklingsplan.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, planera och följa upp arbetet i Planeringsstudion. Du jobbar dagligen med att utveckla, inspirera och coacha dina medarbetare genom högt engagemang och ett tydligt och närvarande ledarskap. Du ansvarar för rekrytering, daglig bemanning, kompetensutveckling och att vi möter våra kunders behov i expertmötet.

En annan del av denna roll är att du tillsammans med din CAL-kollega i varuhuset kommer planera och genomföra riktade event och utmana våra befintliga sätt att möta våra kunder så ingen missar att IKEA är förstahandsvalet när de kommer till heminredningslösningar.

I ditt uppdrag ingår också:
• Att bygga långsiktiga relationer med externa partners för att bättre förstå deras behov och öka medvetenheten för IKEA:s erbjudanden på vår lokala marknad.
• Att arbeta med att utveckla organisationen och arbetssätt samt omsätta dem i praktiken.
• Att leda och utveckla medarbetare i en ständigt föränderlig miljö.

I denna roll rapporterar du till Commercial Activity Leader i Älmhult.

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM

Våra värderingar och vår kultur på IKEA är världsberömd och vi har en enkel vision; Att skapa en bättre vardag för de många människorna. IKEA familjen består av över 200 000 medarbetare världen över och hos oss är våra medarbetare vår allra viktigaste tillgång. Vi strävar efter en arbetsmiljö som präglas av mångfald, jämställdhet och inkludering, och där alla medarbetare alltid kan vara sig själva. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig välkomna, respekterade, sedda och uppskattade, oavsett vilka de är eller var de kommer ifrån. Vi tror att det unika hos varje individ gör IKEA bättre.

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillsättning snarast enligt överenskommelse. Kvälls- och helgarbete ingår i tjänsten, samt var tredje helg.
Merparten av din tid kommer du spendera i planeringsstudion i växjö, men minst en dag i veckan kommer du vara på plats i varuhuset i Älmhult för att delta på bland annat planeringsmöten.

Sista ansökningsdag är den 10:e november, rekrytering sker löpande och avslutas när vi har hittat rätt kandidat.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Commercial Activity Leader, Johan Folkesson, via johan.folkesson@ingka.ikea.com eller Sales Manager, Henrik Aronsson, via henrik.aronsson@ingka.ikea.com

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanna Kanold via susanna.kanold@ingka.ikea.com

Vi ser fram emot din ansökan!



Подати заявку на вакансію