Skip to main content
Жодний вакансій не збережено.

Взаємодія з клієнтами

Sales co-worker, IKEA Linköping

Подати заявку на вакансію
Linköping, Sweden Продажі та Комерція ЧАСТКОВА ЗАЙНЯТІСТЬ
Дослідити розташуванн

Опис вакансії

Ідентифікатор вакансії: 253568

Дата публікації: 16/09/2024

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Tycker du om försäljning och att arbeta tillsammans med andra? Vill du vara med och bidra till IKEA Linköpings utveckling? Brinner du för kundbemötande? Då är du kanske vår säljavdelnings nästa kollega! Vi söker nu efter nya stjärnor till varuhusets säljavdelningar Möbelplan samt Recovery där du dagligen får arbeta för att erbjuda våra kunder en spektakulär upplevelse.

På IKEA arbetar vi för att skapa en enklare vardag för de många människorna. Våra kunder är därför vårt största fokus och vi alltid arbetar alltid tillsammans för att nå våra mål. På säljavdelningen har vi en stor passion och kunskap kring IKEA och vårt sortiment! Här drivs vi av att i det personliga mötet aktivt hitta den bästa lösningen för kundens liv hemma. Genom att vara nyfikna och inlyssnande hjälper vi våra kunder med allt ifrån kreativa inredningslösningar till att beställa och betala sin order. På Sales är det viktigt att kunna hantera flera olika uppgifter samtidigt då det alltid är högt tryck i våra varuhus. Givetvis arbetar vi mot uppsatta försäljningsmål, så är du lite av en tävlingsmänniska kommer du passa extra bra! För denna tjänst ser vi att du behöver erfarenhet inom retail-branschen.

I den här rekryteringen så tillsätter vi tjänster på två olika avdelningar:

MÖBELPLAN
Här är det viktigt att ha intresse i att kunna sitt sortiment på djupet för att kunna hjälpa våra kunder med det kompletta köpet och därigenom överträffa deras förväntningar. Här är kundmötena oftast längre och det är viktigt att tycka om att bygga relationer med våra kunder. Du är inte bara en riktigt vass säljare utan har också förmågan att se hur DU kan hjälpa kunden att förbättra sin vardag hemma genom bra och genomtänkta lösningar. Utöver detta gillar du att se till att avdelningen ser bra och inspirerande ut och ser vad som behöver göras och gör det

RECOVERY
Förutom av att vara säljare i varuhuset behandlar våra kollegor på Recovery returer av varor och vår cirkulärbutik. Recoveryavdelningen är varuhusets kärna när det kommer till kostnadsförebyggande – och miljöfrämjande arbete. Avdelningen driver bland annat repackarbetet, hanterar återköp och kontrollerar att våra produkter uppfyller de kvalitéts – och säkerhetskrav som ställs. Detta arbete utförs alltid med minsta möjliga miljöpåverkan och kundnöjdhet i åtanke. Du bidrar även självklart till att förbättra dina kunders köpupplevelse.

OM DETTA ARBETSOMRÅDE

Tjänsterna vi erbjuder är tillsvidareanställningar med kontraktsmått på 30,75h/v. Startdatum kan ske omgående men enligt överenskommelse. I denna tjänst kommer man att arbeta varannan helg och vardagskvällar. Arbetspassen är schemalagda och varierar. Till största del ligger de förlagda mellan varuhusets öppettider 10.00-20.00, på helger stänger vi kl. 18:00. Där några arbetspass kan vara förlagda före kl 10 och efter kl 20 för att förbereda för öppning och avsluta stängningsarbetet. Vår vision för denna roll är att man ska kombinera arbete på andra avdelningar i varuhuset.

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

När du ansöker behöver du endast bifoga ditt CV och svarar på några frågor (inget personligt brev behövs). Dina svar kommer vi lägga vikt vid i vårt urvalsarbete.

Sista ansökningsdagen är 23/9. Urval kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kan komma att tas ner tidigare, ifall vi har fått in tillräckligt många starka ansökningar.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd dig till rekryterande chef, Viktoria Karlsson, viktoria.karlsson@ingka.ikea.com eller Lucinda Boström, lucinda.bostrom@ingka.ikea.com

Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen vänd dig till ansvarig rekryterare, Jesper Borg, jesper.borg@ingka.ikea.com

Varmt välkommen med din ansökan!



Подати заявку на вакансію