Skip to main content
Жодний вакансій не збережено.

Виробництво та Ланцюг постачання

IKEA Vestby åpner snart – Er du klar for en spennende karrieremulighet?

Подати заявку на вакансію
Vestby, Norway Логістика та Ланцюг постачання ПОВНА ЗАЙНЯТІСТЬ
Дослідити розташуванн

Опис вакансії

Ідентифікатор вакансії: 261911

Дата публікації: 22/10/2024



På IKEA er vi lidenskapelig opptatt av livet hjemme. Bak hvert eneste IKEA-produkt ligger idéen vår om at vi skal gjøre hjemmet til et bedre sted – og å skape en bedre hverdag for de mange menneskene.

IKEAs nye sentrallager i Vestby åpner for operasjonell drift i august 2025, men frem til åpning er det mye som skal på plass. Et helt nytt lager skal startes opp, rutiner skal etableres og kulturen skal bygges.
Vi søker nå etter 10 medarbeidere på heltid som ser dette som en unik mulighet til å være med på en spennende reise. Som ansatte på IKEA Vestby vil du tilegne deg kunnskap om vareflyt og drift som gir deg en gyllen mulighet til videre utvikling og vekst.

Oppstart i stillingen er i mars 2025 og frem mot åpningen i 2025 vil en av dine viktigste oppgaver være å utvikle og implementere nye arbeidsrutiner. I tillegg vil du ha ansvar for å fylle opp lageret med varer, slik at vi er klare til å sende vår første kundeordre. Varepåfylling vil derfor være en av dine hovedoppgaver frem til åpningen.

Dine ansvarsområder

Når lageret åpner vil arbeidsoppgavene dine være:
• Å bidra til at avdelingen når oppsatte mål
• Varemottak, varemottakskontroll, plukking, sammenstilling og pakking av varer
• Utleveringskontroll av varer
• Avvikshåndtering
• Lagerstyring, holde orden og klargjøring av lageret





Hvem er du?

I denne rollen er man med på å starte opp noe helt nytt og det er derfor viktig at man er selvgående, drivende og tør å ta initiativ slik at vi finner de aller beste måtene å drive det nye lageret på. Vi ser etter seg som ser for deg en fremtid i IKEA og som har et sterkt ønske om utvikling. Du er ambassadør for IKEAs verdier, går foran som et godt eksempel og forstår at kulturbygging er en viktig oppgave.

I tillegg ser vi i denne stillingen etter deg som:
• Er serviceinnstilt og har kunden i fokus
• Har sterke kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Har gode datakunnskaper og er vant med å bruke ulike dataprogrammer
• Har erfaring fra lager
• Gjerne har truckførerbevis T1, T2, T3, T4

Arbeidstider vil den første tiden være dagtid, men etter hvert vil det også bli kvelds- og lørdagsjobbing.


Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke, da vi ønsker å bidra til en mer balansert kjønnsfordeling på vårt sentrallager


HVORDAN SØKER JEG? 
Alle søknader må gå gjennom vår rekrutteringsportal og denne annonsen. Vi kommuniserer videre med deg på e-post, så sjekk e-posten din ofte. 

· Last opp CV og svar på spørsmålene vi stiller (vi trenger ikke søknadsbrev) 
· Last opp dokumentasjon (vitnemål, attester og f.eks. truckførerbevis) når du søker, slik at vi enkelt kan sette korrekt lønn dersom du blir ansatt. 

HVA SKJER NÅR JEG HAR SØKT? 

Vi plukker ut kandidater fortløpende og sender aktuelle søkere til et videointervju. Link til dette intervjuet blir sendt på e-post. Neste steg i prosessen er intervju på sentrallageret. Her vil vi bli bedre kjent - og er vi en god match for hverandre vil vi tilby deg jobb.
Подати заявку на вакансію