Skip to main content
Жодний вакансій не збережено.

Виробництво та Ланцюг постачання

Fulfilment Operations Team Leaders, IKEA Kållered

Подати заявку на вакансію
Kållered, Sweden Логістика та Ланцюг постачання ПОВНА ЗАЙНЯТІСТЬ
Дослідити розташуванн

Опис вакансії

Ідентифікатор вакансії: 239764

Дата публікації: 24/08/2024



IKEA Kållered söker nu Team Leaders på till Customer Fulfilment. Både för vikariat och tillsvidare.

Drivs och inspireras du av att jobba med ledarskap i kombination med kundmöte och service? Här har du en fantastisk möjlighet att göra det tillsammans med oss!

Du ser saker lite annorlunda. Det gör vi också! Vi tror på att du genom din personlighet och dina värderingar ser positivt på utmaningar. Du ser till varje individs styrkor och hur dessa kan bidra till att vi som grupp når våra mål varje dag. Vi erbjuder en position som kommer att utmana dina förmågor och låta dig växa. Välkommen att se saker lite annorlunda tillsammans med oss!

Som person är du ödmjuk med en förmåga att skapa gemenskap och entusiasm omkring dig. Du ser värdet av samarbete och teamkänsla för att skapa goda resultat. Du kan hantera och hålla dig lugn i stressade situationer och drivs av att arbeta i en föränderlig miljö.

Problemlösning och flexibilitet är några av de styrkor som vi gärna ser hos dig. Du har en naturlig förståelse för logistiskt arbete och har sedan tidigare någon form av ledarerfarenhet. Vi har ett stort behov av återväxt till ledande befattningar och detta är en möjlighet för dig som vill ta ditt nästa steg inom ledarskap.

Du delar IKEAs värderingar och har ett genuint intresse för IKEA som företag – kanske är det du som är med och utvecklar framtidens IKEA?

Känner du dessutom igen dig i nedanstående?

- Du har universitetsutbildning inom Ekonomi, Logistik, Supply Chain Management eller liknande, alternativt relevant arbetslivserfarenhet inom retail och/eller logistik.
- Du har erfarenhet av att leda människor och att arbeta genom andra. Med dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt ledarskap har du både levererat affärsresultat och god personalutveckling.
- Du har ett affärsinriktat förhållningssätt med tydligt kundfokus och förmåga att möta överenskomna budgetar och mål.
- Du har förmåga att implementera strukturerade arbetssätt inom dina ansvarsområden.
- Du har goda datorkunskaper.
- Du har förmåga att kommunicera säkert och tydligt på såväl svenska som engelska.

Då kan det vara precis dig som vi letar efter!

EN DAG I DITT LIV MED OSS

På Customer Fulfilment är det full fart varje dag. Tillsammans tar vi hand om inleveranser, kör truck, packar upp och fyller på varor och säkrar ett kommersiellt påfyllt varuhus inför öppning. Under dagen plockar och packar vi även ordnar åt våra kunder. Alltid med säkerheten som högsta prio och med kunden i fokus.

Uppgifterna som Team Leader på Customer Fulfilment kan variera. Den ena dagen är sällan den andra lik och dagarna kan innefatta allt från att rekrytera nya medarbetare för att stärka upp ditt team, hålla utvecklande samtal med dina medarbetare till att vara funktionsansvarig och leda arbetet och stötta dina medarbetare på avdelningen. En stor del av din tid kommer du vara en del av den dagliga driften där du leder dina medarbetare i vardagen och ser till att vi alltid har kunden i fokus.

Du kommer att ha personalansvar för en grupp medarbetare som du är närmaste chef för. Genom ett närvarande och coachande ledarskap och ett fokus på tydlig kommunikation och lyhördhet jobbar du för att skapa en god sammanhållning i gruppen. Tillsammans med din grupp utvecklar och förbättrar du våra arbetssätt för att vi ska kunna nå våra mål i den föränderliga retail-miljö som vi lever i.

Tillsammans med avdelningscheferna för Customer Fulfilment kommer du att koordinera och optimera godsflödeshanteringen för att säkerställa att vi når upp till våra kundlöften.

Du rapporterar till avdelningschefen som har det övergripande ansvaret för avdelningen.

OM DETTA ARBETSOMRÅDE

Som Team Leader på Customer Fulfilment på IKEA Kållered kommer du arbeta med:

- att planera och organisera hela godsflödesprocessen från lastkaj via säljplats till färdigplockad vagn till kund till lägsta möjliga kostnad.
- att den dagliga driften fungerar genom att optimera bemanningen, rekrytera och driva arbetssätt och rutiner och säkerställa att vi når våra mål för dagen.
- att säkerställa ett effektivt godsflöde genom ett nära samarbete med andra funktioner och kontinuerligt arbeta med att utveckla verksamheten.
- att säkerställa att vi har ett säkert lager och en säker arbetsmiljö.
- att utveckla kundmötet genom att lyssna på den feedback som vi får och lära av den.
- att föra avdelningen framåt genom att skapa nya arbetssätt och utmana de befintliga så att vi hela tiden tar steg framåt i lärande och utveckling.
- att stödja, utmana och coacha dina medarbetare samt säkerställa att de har den kunskap som krävs för att maximera försäljningen.
- att ansvara för att driva och utveckla avdelningen och genomföra handlingsplaner för att nå satta mål.
- att ge och ta feedback. En självklarhet så att du och andra utvecklas i sin yrkesroll.
- att leda och inspirera dina medarbetare enligt IKEAs personalidé och värderingar.
- att arbeta 50% i drift tillsammans med fantastiska medarbetare.

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

Tjänsterna är vikariat på heltid respektive tillsvidare på heltid inklusive 6 månaders provanställning. Startdatum snarast enligt överenskommelse. Arbetsdagarna har varierande arbetstider mellan kl.05:00-20:30 med arbete var tredje helg. Som Team Leader tillhör du Handelsanställdas kollektivavtal.

Låter detta som något för dig? Då tycker vi att du ska ta chansen att söka denna tjänst via IKEAs hemsida med bifogat CV och ditt personliga brev, där du beskriver vad det är som gör dig till en stark kandidat för denna tjänst.

Går du vidare efter ett första urval kan du komma att få besvara några förinspelade videofrågor, som komplement till din ansökan. Inbjudan till detta sker då primärt i v.39 via mail. Så håll koll på sin mail, även din skräppost för säkerhets skull.

Sista datum för ansökan är den 23 september, men urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan - ansök redan idag!

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Fulfilment Operations Manager Spencer Woodlund, spencer.woodlund@ingka.ikea.com

Får du tekniska problem när du skickar in din ansökan eller för frågor kopplat till rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Hjort, maria.hjort@ingka.ikea.com

Varmt välkommen med din ansökan!



Подати заявку на вакансію