Skip to main content
Жодний вакансій не збережено.

Виробництво та Ланцюг постачання

Logistiikkatyöntekijä / Fulfilment Operations Co-worker

Подати заявку на вакансію
Tampere, Finland Логістика та Ланцюг постачання ЧАСТКОВА ЗАЙНЯТІСТЬ
Дослідити розташуванн

Опис вакансії

Ідентифікатор вакансії: 256436

Дата публікації: 04/09/2024



Haemme nyt IKEA Tampereen kotiinkuljetustiimiin asiakaspalvelusta ja logistiikasta innostuneita logistiikkatyöntekijöitä kuljettamaan asiakkaiden tilaukset kotiin ja varmistamalla asiakastyytyväisyyden myös tavaratalon ulkopuolella.

✔ MISTÄ TYÖPÄIVÄSI KOOSTUU
Logistiikkatyöntekijänä toimitat asiakastilauksia kotiinkuljetuksena ja huolehdit, että asiakas saa tilaamansa tuotteet ajallaan ja toiveiden mukaisesti. Toimitukset ovat kotiinkanto- tai kadunvarsitoimituksia. Osa toimituksista hoidetaan yhden työntekijän voimin, toisissa käytetään kahta työntekijää. Asiakaspalvelu on avainroolissa tässä työssä. Osalle asiakkaista kotiinkuljetustiimin työntekijä on ainoa IKEA työntekijä, jonka he tilausprosessissaan tapaavat, joten ystävällisyys, tarkkuus, huolellisuus ja turvallinen toimintatapa ovat valtava etu. Kotiinkuljetukset toteutetaan kaappipakettiautolla, jota saa kuljettaa B-ajokortilla.
Työskentelemme viikon kaikkina päivinä ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti ajalle 08:00 – 22:00. Työpäivät ovat 6-8 tunnin pituisia. Työhön kuuluu myös muuta tavaratalon sisälogistiikan toimintaa, esim. poimintaa ja pakkaamista.



ˌ
MIKSI JUURI SINÄ
Tämä mahdollisuus voisi kiinnosta sinua, jos:
• Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ylittää asiakkaidemme odotukset
• Sinulta löytyy tarkkaa työotetta, priorisointitaitoa ja joustavuutta
• Pidät fyysisestä ja liikkuvasta työstä
• Olet valmis työskentelemään aamu- ja iltavuoroissa
• Sinulla on voimassa oleva ajokortti (B)
• Haluat kasvaa organisaatiomme sisällä
• Lisäpisteitä saat alan koulutuksesta tai kokemuksesta vastaavista työtehtävistä
• Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi



ˌ
YHDESSÄ TIIMINÄ
Kulisseissa työskentelevän tehotiimimme tehtävä on huolehtia siitä, että IKEA-tuotteita on mahdollisimman hyvin saatavilla. Hoidamme tilauksia ja koordinoimme niitä käytettävissä olevien tilojen ja myyntiennusteiden mukaisesti pyrkien maksimoimaan tuotesaatavuuden ja minimoimaan kustannukset. Kehitämme myös tehokkaita ratkaisuja, joiden avulla tuotteita voidaan poimia asiakkaille. Yhteistyössä pyrimme parantamaan asiakaskokemusta IKEA-tavaratalossa ja sen ulkopuolella.



ˌ
HAE NYT!
Tehtävä on määräaikainen 31.8.2025 saakka ja osa-aikainen 20h/vko. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä viimeistään 7.10.2024.

Me uskomme, että jokaisella on jotain ainut laatuista tarjottavaa, joten kerrothan itsestäsi lisää hakemalla tehtävään viimeistään 19.9.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ethän epäröi laittaa hakemustasi mahdollisimman pian.

Palkkaus Kaupan työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka B. Lisät tehtyjen vuorojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Execution Team Leader Teemu Nurmivuori, teemu.nurmivuori1@ingka.ikea.com



ˌ
✨ IKEA, enemmän kuin työpaikka!
Maailma tarvitsee sinunlaisiasi ihmisiä. Niin mekin. Tule meille töihin juuri sellaisena kuin olet.

Työ IKEA yksikössä on enemmän kuin pelkkä työ, sillä meillä olet osa yhdenvertaista ja monimuotoisuutta arvostavaa työyhteisöä. Yhteenkuuluvuuden tunne on tärkeää työntekijöillemme, ja tiimihenki on tekemisemme ytimessä. IKEA tarjoaa erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittyä juuri sinulle sopivissa tehtävissä. Annamme sinulle mahdollisuuden tuoda esille ideoitasi työmme kehittämiseen, ja näin päästä luomaan uutta IKEA-menestystä!

Me arvostamme kaikkia työntekijöitämme tasavertaisesti ja palkkauksemme on Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Palkkatasoosi vaikuttaa työtehtäväsi sekä hyväksi luettava aiempi työkokemuksesi sekä mahdollinen alan tutkinto.

Pääset myös nauttimaan palkan lisäksi monista kattavista henkilökuntaeduistamme, kuten Smartum Saldo, henkilökunta-alennus tuotteistamme, terveellinen ja herkullinen aamiais- ja lounasmenu erittäin edullisin hinnoin henkilökuntaravintoloissamme, hierontaetu, One IKEA Bonus -ohjelma, lahjoja erikoispäivinä ja jouluna, ja paljon muuta!
Подати заявку на вакансію