Skip to main content
Жодний вакансій не збережено.

Дизайн, Розробка товарів та Комунікація

Interior Designer

Подати заявку на вакансію
Groningen, Netherlands Дизайн інтер'єру та Візуальний мерчандайзинг ПОВНА ЗАЙНЯТІСТЬ
Дослідити розташуванн

Опис вакансії

Ідентифікатор вакансії: 254508

Дата публікації: 24/08/2024



Word jij net zo blij van interieur en ontwerpen als wij? Ben jij die Interior Designer die denkt in creatieve oplossingen? Die gelijk een beeld heeft van hoe een ruimte er uit kan komen te zien en op de hoogte is van de nieuwste trends? En weet jij jouw ontwerp ook nog te verkopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Interior Designer voor ons Interior Design team binnen het Remote Customer Meeting Point van IKEA Nederland. Dit team is verantwoordelijk voor het ondersteunen van zowel zakelijke als particuliere klanten in het ontwerpen van hun droom woon- of werkplek. Sta jij te popelen om alle woninginrichting problemen op een inspirerende manier op te lossen? Dan is deze vacature iets voor jou!

In deze functie heb je telefonisch of via een videocall contact met onze klanten. De ene dag help je een particuliere klant met de inrichting van zijn/haar nieuwe huis en de volgende dag bedenk je een creatief plan voor de inrichting van een kantoorpand of ontwerp je de wachtkamer van een huisartsenpraktijk. Na een intake met de klant en alle woon- en/ of werkwensen te hebben besproken ga je aan de slag. Je start met het maken van een passende offerte en stort je daarna volledig op het maken van de perfecte oplossing voor de klant. Elk advies is weer anders en er zijn altijd interessante uitdagingen!

Ons team binnen IKEA

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Remote Customer Meeting Point (RCMP). Voor IKEA Nederland is het RCMP gevestigd in Groningen. Het RCMP is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen.

Je start bij het RCMP met een 7-daagse betaalde training van 9.00 tot 16.00. Je leert dan meer over IKEA en onze werkwijze. Na de training ga je voor 28, 32 of 36 uur aan de slag.

Wie je bent

In deze functie ben je onderdeel van het Interior Design team binnen het RCMP en zorg je samen met je collega’s voor een geweldige klantervaring met een advies op maat.  Daarnaast heb je: 

•Een afgeronde interieur opleiding en je hebt HBO werk/denkniveau. 
•Ervaring of affiniteit met PPT/Adobe (Autocad/Sketchup/Revit) of een soortgelijk programma. 
•Veel passie voor interieur en design, en je zet graag jouw verkoopskills in om de klant te voorzien van een passende inrichting.  
•Naast interieur, vind je het leuk om doelen te behalen.
•Een pro-actieve houding en heb je geen moeite om contact te leggen met onze business klanten om jouw ideeën met veel enthousiasme te communiceren via Teams en telefoon! 
•Een gestructureerde en planmatige werkwijze en weet je goed om te gaan met deadlines. 
•Goede communicatieve vaardigheden. Je stelt de juiste vragen aan klanten om het beste advies te kunnen geven. Daarnaast werk je samen met je directe collega’s en andere afdelingen waarbij een goede opvolging belangrijk is.

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Interior Designer en krijg: 
• Een contract van 28-36 uur per week. 
• Je verdient een basissalaris van €15.31. Standaard wordt je vakantiegeld in mei uitbetaald en de 13e maand in december, maar je kunt er voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Hybride werken: na de eerste 8 weken kun je de helft van je uren thuiswerken.
• Je krijgt een training waarin je alle kneepjes van het vak leert.
• De reiskosten voor het openbaar vervoer volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!
Подати заявку на вакансію