Skip to main content
Жодний вакансій не збережено.

Взаємодія з клієнтами

Consultant în vânzări 6h, 8h

Подати заявку на вакансію
Bucharest, Romania Продажі та Комерція ЧАСТКОВА ЗАЙНЯТІСТЬ
Дослідити розташуванн

Опис вакансії

Ідентифікатор вакансії: 258596

Дата публікації: 16/09/2024

CINE EȘTI

Entuziasmul, apropierea și atitudinea pragmatică sunt elementele care stau la baza culturii noastre IKEA. Suntem optimiști și căutăm în permanență modalități noi și mai bune de a ne îndeplini sarcinile. Credem că tu, la fel ca noi, vei progresa atunci când vei întâlni oameni deosebiți, care au un scop comun la IKEA. Oameni modești, care se susțin unii pe alții și care și-au asumat pe deplin angajamentul de a duce mai departe moștenirea și viziunea IKEA și de a crea o viață mai bună pentru cei mai mulți oameni, punând clienții în centrul tuturor activităților lor.

Alătură-te echipei noastre în rolul de Consultant în vânzări la IKEA Pallady, Contract 6h, 8h.

Ce vom aprecia la tine:

• Foarte bune abilități de comunicare și interacțiune cu clienții;
• Experiență în vânzări minimum 1 an;
• Interesat și pasionat de decorarea locuințelor și viața de zi cu zi de acasă a oamenilor;
• Disponibilitate de a lucra în ture de lucru (2 ture) și în weekend-uri (ai posibilitatea sa îți planifici programul de lucru ținând cont si de nevoile tale)
• Capacitatea de a face efort fizic si munca in echipa.

O ZI DIN VIAȚA TA ALĂTURI DE NOI

În calitate de angajat în departamentul Vânzări, vei ajuta clienții să aleagă produsele care le vor îmbunătăți locuințele. Îi vei putea ajuta chiar și în cazul proiectelor mai mari, cum ar fi cumpărarea unei bucătării noi sau crearea unui întreg perete amenajat cu spații de depozitare. Vei învăța totul despre amenajarea locuinței, inclusiv lucruri precum diferitele tipuri de iluminat și diferența dintre un covor cu fire cu noduri sau unul țesut. Prin urmare, dacă ești o persoană sociabilă, căreia îi place să ajute clienții să facă cele mai bune alegeri, acest loc de muncă ți se potrivește.

Responsabilitățile tale zilnice:

• Consilierea clienților într-un mod cât mai profesionist cu privire la cele mai bune soluții pentru nevoile lor, cu scopul de a le oferi o experiență cât mai plăcută la cumpărături;
• Optimizarea vânzărilor, asigurându-te că zona de care răspunzi este curată, ordonată, are stoc suficient și prețurile sunt corecte. De asemenea, te asiguri că produsele sunt permanent în stare perfectă;
• Abordarea activă a clienților pentru identificarea nevoilor acestora, prin adresarea întrebărilor potrivite și consilierea acestora pentru alegerea celor mai bune soluții pentru casele lor.



De ce a lucra la IKEA înseamnă mult mai mult decât un loc de muncă?



Подати заявку на вакансію