Skip to main content
Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Produzione & Supply Chain

Reachtruckchauffeur

Duiven, Netherlands Logistica & Supply Chain Part time
Esplora la località

Descizione del ruolo

ID dell'offerta: 252811

Data della pubblicazione: 24/08/2024



Je wekker gaat op tijd, want jij begint je werkdag vroeg. Je rijdt naar IKEA Duiven en neemt onderweg gezellig een collega mee. Binnen jouw team logistiek draait het om veiligheid, werkplezier en het familiegevoel. We ontbijten samen en hebben een collegiale topsfeer. Bij IKEA weten we het zeker: alleen zo werk je het best. Een mooiere logistieke functie kan je als reachtruckchauffeur bijna niet vinden.

Een dag met ons in jouw leven

Je begint je dag met een groepje van zo’n 7 personen. Jullie verdelen het werk en lossen samen de vrachtwagens die vanaf 5.00 uur de voorraad brengen. Staat de poort te vol? Dan overleg je met collega’s of de dagmanager. Samen kom je altijd tot een oplossing. Bij het IKEA-ontbijt schuift de rest van het team aan. Vanaf 10.00 uur is de winkel open. En vul je met de rest van het team de voorraad aan en haal je (online) orders op. Je werk doe je dus niet alleen achter de schermen. Ook ben je veel in het koopmagazijn van de winkel, tussen de klanten bezig. Wat je verder gaat doen:
• verplaatsen van pallets met goederen en klaarzetten voor je collega’s.
• plaatsen van voorraad in de juiste stellingen met reachtruck.
• orderpicken: verzamelen, controleren en klaarzetten van klantorders.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Reken maar op een collegiaal logistiek team. Met zo’n 30 mensen regel je samen het hele logistieke proces van IKEA Duiven. Je dagmanager kun je alles vragen. Het team bestaat uit veel verschillende mensen. Gespreksonderwerpen als stage, maar ook de kleinkinderen, de leukste nieuwe woonaccessoires en voetbal komen voorbij tijdens de koffie. IKEA zorgt voor genoeg personeel en heeft aandacht voor iedereen. We regelen de zaken goed. Natuurlijk hebben we piekdagen. Maar hier wordt het geen gekkenhuis. En overuren draaien we bijna nooit. We houden de werkdruk in de gaten. Dat vinden we belangrijk. Voor de veiligheid én voor jouw werkplezier.

Wie je bent

Bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. Jij vindt om 5.00 uur starten prima. Zo heb je nog wat aan je dag. Je vindt het werken met een reachtruck en ander logistiek werk fijn. Daarnaast ben je iemand die goed overlegt met het team. En als het nodig is ook taken oppakt die nog niet op je lijstje staan. Je werkt snel en slim, maar altijd veilig. Natuurlijk houd je ook rekening met collega’s en winkelende klanten bij alle routes die je aflegt. Wat je nog meer nodig hebt:
• reachtruck certificaat.
• ervaring in de logistiek. Dat mag ook ervaring zijn door stage, BBL of weekendbaan.
• de motivatie om ook ’s avonds en in het weekend te werken.
• de mogelijkheid om IKEA Duiven te bereiken met eigen vervoer; auto of (lease)fiets.

Goed voor onze aarde en goed voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als heftruckchauffeur en ontvang op basis van 12 - 16 uur per week:

• Een bruto maandsalaris op basis van 16 uur per week zonder onregelmatigheid toeslag, tussen de €1003.90 en € 1238.93, vanaf 18 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
• Ben je een ervaren reach-chauffeur? Daar houden we rekening mee bij het bepalen van het maandsalaris.
• Doorgroeimogelijkheden. Denk maar aan een functie als dagmanager. Of het begeleiden van collega’s. We denken graag met je mee.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 200 euro per maand.
• Een goed pensioen en de mogelijkheid om via ons loyaliteitsprogramma extra te sparen voor later.
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een extra toeslag als je werkt op onregelmatige tijden. De toeslag bedraagt tussen de 50% en 100% en geldt voor doordeweekse dagen en de zaterdag als je werkt in de ochtend voor 7.00 uur of in de avond na 21.00 uur. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Diverse regelingen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan transitieverlof en gelijk (100% doorbetaald) geboorteverlof ongeacht de samenstelling van je gezin. Ook mag je de in Nederland geldende feestdagen met niet-christelijke feestdagen ruilen. En elke winkel heeft een stilte-/gebedsruimte.

Ben je enthousiast geworden? We kijken uit naar je sollicitatie!
Candidati per una posizione lavorativa