Skip to main content
Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Incontra e Comprendi i clienti

Medewerker met leidinggevende ambitie Fulltime

Amsterdam, Netherlands Commerciale e Vendite Full time
Esplora la località

Descizione del ruolo

ID dell'offerta: 262314

Data della pubblicazione: 18/10/2024



Bouw jouw IKEA-carrière! We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die een IKEA carrière wil starten met als doel om uiteindelijk intern te worden opgeleid tot teammanager. Heb je volop ambitie en capaciteiten maar nog niet de ervaring die nodig is voor een teammanagersfunctie? Lees dat vooral verder!

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.  
Elk team heeft ruimte voor iemand zoals jij. En daarom kijken wij tijdens ons gesprek samen naar waar jij het beste past. Door enorme drukte is het soms echt even doorwerken en zelfs dan verlies jij onze kwaliteit niet uit het oog. Je zet door tot de laatste klant blij naar huis gaat en je collega’s tevreden terugkijken op hun werkdag. 

Met gemak kom jij je werkdagen door en voor je het weet is de dag alweer voorbij. Je werkt keihard mee met de rest van de collega’s en ziet tegelijkertijd wat nóg beter kan. Verkoopt een tafeltje bij een ander filiaal bijvoorbeeld beter dan bij jullie? Dan ben jij degene die dit onderzoekt en kijkt wat jullie kunnen doen om dat óók te bereiken. Je bent flexibel en kan minimaal 33 uur per week werken. Dat kunnen dagdiensten of avonddiensten zijn, ook in het weekend. Natuurlijk werk je niet élk weekend, het doel is om het weekend. We hebben volop werkzaamheden waarin jij je kan vastbijten, zoals: 

• Commerciële kansen zien, analyseren en oppakken. 
• Verantwoordelijkheid nemen over je eigen afdeling; je ziet wat efficiënter kan en durft je collega’s hierop te attenderen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Of zoals Martine, leidinggevende bij IKEA het zegt: “De mogelijkheden bij IKEA zijn niet alleen voor klanten eindeloos, ook voor ons als personeel. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en tegelijkertijd de ruimte om fouten te maken en deze te herstellen. Op die manier leren collega’s het meest en liggen de doorgroeimogelijkheden aan je voeten.”

Wie je bent

Iemand met veel motivatie. Extra verantwoordelijkheden maken jou blij. Je hebt oog voor detail waardoor je precies ziet wat er moet gebeuren en wie dat het beste kan oppakken. Fysiek ben jij in goede staat. Die kwaliteiten zorgen ervoor dat jij op termijn meer taken en verantwoordelijkheden krijgt én verschillende opleidingsprogramma’s gaat volgen. Wij vinden motivatie en doorzettingsvermogen belangrijker dan ervaring, dus als je dit allemaal goed doorloopt kan je doorgroeien naar teammanager. Wat je nog meer nodig hebt: 

• Goede communicatieve vaardigheden, je spreekt klanten én collega’s en dat doe je op een prettige en duidelijke manier.  Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal
• Je hebt inzicht in je eigen sterke en verbeterpunten en wil jezelf hierin ontwikkelen.
• Een goede kennis van de Nederlandse taal en daarnaast red jij je prima in het Engels. 
• Een helicopterview, jij weet altijd precies wat er speelt en springt tijdig bij.  
• Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je afdeling zie je als jouw eigen winkel en daar gedraag je je ook naar.

Goed voor de aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als medewerker met ambitie en krijg op basis van een 36-urige werkweek:  

• Een brutomaandsalaris tussen de €2590,- en €3230,- op basis van 36 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.  
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Candidati per una posizione lavorativa