Skip to main content
Még nem mentettél el egy pozíciót sem.

Ügyfelek megismerése és megértése

Teammanager Sales

Jelenetkezés az állásra
Utrecht, Netherlands Értékesítés és kereskedelem Teljes munkaidő
Terület felfedezése

Munkakör leírás

Állás azonosítója: 233060

Publikálás dátuma: 17/05/2024



Jij wilt een bijdrage leveren aan een betere wereld! Jij bent een creatieve denker en inspireert daardoor anderen. Bij IKEA Utrecht zijn we opzoek naar een Sales Teammanager voor 36-38 uur per week.

Een dag met ons in jouw leven

In de rol van Team Manager Sales kan jij jouw eigen ondernemerschap, coachende vaardigheden en commerciële ervaring kwijt. Je geeft leiding aan een team en houdt ervan om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Je dag zou er zo kunnen uitzien: Je start met een ronde op de afdeling waarin je een check doet naar de prijskaartjes en of de juiste showmodellen erbij staan. Tussendoor bespreek je met je collega teammanagers de focuspunten van de dag. Als voorbereiding op de middag bereid je een verbetervoorstel voor die je ’s middags in een werkoverleg aan je collega’s presenteert. Tussendoor ben je op de werkvloer aanwezig om de klanten te helpen en je team te coachen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Wie je bent

Als Teammanager Sales zorg je ervoor dat jouw team als een huis staat. Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie in de markt.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt minimaal een HBO werk en denkniveau.
- Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met
je medewerkers én helpt ze bij hun ontwikkeling.
- Je hebt lef, ondernemerschap én durft (commercieel) out of the box te denken
- Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 8 en 22 uur, ook in het weekend).

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als teammanager sales en ontvang op basis van 36-38 uur per week:

Een bruto maandsalaris tussen € 2985 en € 4205, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het laatste bedrag geldt als maximum van de schaal waar je in deze rol naar toe kan groeien.

Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 200 euro per maand.

15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.

Diverse regelingen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan transitieverlof en gelijk (100% doorbetaald) geboorteverlof ongeacht de samenstelling van je gezin. Ook mag je de in Nederland geldende feestdagen met niet-christelijke feestdagen ruilen. En elke winkel heeft een stilte-/gebedsruimte.
Jelenetkezés az állásra