Skip to main content
Még nem mentettél el egy pozíciót sem.

Ügyfelek megismerése és megértése

Verkoopmedewerker

Jelenetkezés az állásra
Duiven, Netherlands Értékesítés és kereskedelem Teljes munkaidő
Terület felfedezése

Munkakör leírás

Állás azonosítója: 231370

Publikálás dátuma: 10/03/2024IKEA Duiven is op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker.

Jij ziet jezelf al helemaal staan in onze winkel. Maak jij er topsport van onze klanten te helpen? Als aanspreekpunt stel jij de juiste vragen om de wensen en behoeften van onze klanten te achterhalen en door te vertalen naar de juiste producten.

Een dag met ons in jouw leven

Het eerste wat klanten opvalt als ze binnenkomen in onze winkel is jouw fijne aanwezigheid. Daarnaast zien ze onze geweldige woonartikelen. Jouw afdeling is dankzij jou altijd netjes. Je werkt 36 uur per week verdeeld over 5 dagen.. Dat kunnen dagdiensten of avonddiensten zijn, ook in het weekend. Je werkt om het weekend en ten minste 2 avonden in de week, je bent dus flexibel inzetbaar. Wat je verder gaat doen:

-onze klanten adviseren in passende woonoplossingen en daarin weet je hen te verrassen.
-je verantwoordelijkheid nemen over je eigen afdeling, je helpt waar nodig en bent altijd bereid een stapje extra te zetten. Zowel voor je collega’s als voor klanten.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

Wie je bent

Dit ben jij

Een vat vol energie. Je rust niet voordat de afdeling er strak uitziet of dat je elke klant tevreden de winkel ziet verlaten. Daarnaast heeft elk product een eigen verhaal. Over alles is nagedacht. En met die productkennis maak jij onze klanten blij. Bij jou op de afdeling dagen jullie elkaar regelmatig uit. Wie verkoopt de meeste matrassen? Jij natuurlijk! Wat je nog meer nodig hebt:

-ervaring met computerprogramma’s, onze systemen hoef je niet te kennen maar het inzicht heb je wel.
-Verantwoordelijkheidsgevoel en het zicht op het stellen van de juiste prioriteiten en dat doe je veelal zelfstandig.
-weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren. Ervaring in de retail is een pre.
-een goede conditie, het werk kan fysiek best zwaar zijn.
- ambitie om door te groeien want als jij groeit dan groei IKEA met je mee.

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol en ontvang o.a.

Vanaf 18 jaar ontvang je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een all-in uurloon vanaf € 16,84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt ook een aanvraag indienen om deze maandelijks uit te laten betalen. Als je voor dat laatste kiest dan geldt het genoemde all-in uurloon.

Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Jelenetkezés az állásra