Skip to main content
Még nem mentettél el egy pozíciót sem.

Ügyfelek megismerése és megértése

Bijbaan Verkoopmedewerker

Jelenetkezés az állásra
Duiven, Netherlands Értékesítés és kereskedelem Részmunkaidő
Terület felfedezése

Munkakör leírás

Állás azonosítója: 232760

Publikálás dátuma: 06/05/2024Als medewerker Sales ben je het gezicht van IKEA; samen met je collega’s zorg je ervoor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun dromen op het gebied van wooninrichting waar te maken.

Het betreft een bijbaan voor 12 uur per week, waarbij je vooral op de koopavonden (vanaf 17 uur), in de weekenden en tijdens de schoolvakanties zal worden ingedeeld.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Je dienst zou er zo kunnen uitzien: je start met het controleren van de voorraden, zijn alle vakken vol en kunnen de klanten de artikelen kopen? Ondertussen help je klanten met allerlei vragen. Na de gezellige pauze met je collega’s controleer je de beprijzing en ga je verder jmet het helpen van klanten. Je bent dus heel de dag in de weer met onze klanten en producten.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.” Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

Wie je bent

We zijjn op zoek naar collega;s die zich herkennen in de volgende eigenschappen:
-Klantgericht
-Teamplayer
-Communicatief
-Aanpakker

Wat je nog meer nodig hebt:
-zicht op het stellen van de juiste prioriteiten en dat doe je veelal zelfstandig.
-Je bent je er van bewust dat de baan fysiek vrij zwaar kan zijn.

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol en ontvang o.a.

Vanaf 18 jaar ontvang je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een all-in uurloon vanaf € 16,84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt ook een aanvraag indienen om deze maandelijks uit te laten betalen. Als je voor dat laatste kiest dan geldt het genoemde all-in uurloon.

Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Jelenetkezés az állásra