Skip to main content
Még nem mentettél el egy pozíciót sem.

Termelés és Logisztika

Reach/Heftruck chauffeur

Jelenetkezés az állásra
Breda, Netherlands Logisztika és ellátási lánc Részmunkaidő
Terület felfedezése

Munkakör leírás

Állás azonosítója: 235842

Publikálás dátuma: 12/04/2024Jij houdt van netjes en georganiseerd. Dat komt mooi uit, wij ook! Onze schappen in de winkel zijn altijd goed gevuld. Dat is dankzij jouw harde werk en oog voor detail mogelijk. Verder word jij als magazijnmedewerker bij IKEA in Breda helemaal blij van alles op het gebied van woninginrichting. Klanten met vragen stuur jij door naar de juiste afdeling in het zelfbedieningsmagazijn. Jij hebt ervaring met het besturen van een reach- of heftruck en zoek je een toffe baanf? Jij gaat met veel enthousiasme zo’n 12 tot 28 uur per week bij ons aan de slag. En daarom willen wij graag in jou investeren.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Bij onze IKEA in Breda kom jij terecht in een dynamische omgeving. Wij zijn met een grote verandering bezig. Door onze focus steeds meer op online verkoop te leggen, wordt ons magazijn op den duur omgetoverd tot distributiecentrum. Geen zorgen, het gezellige shoppen en de familiaire sfeer blijven gewoon! De processen in het magazijn worden wel anders. En afhankelijk van jouw talent en inzicht kan jij daar een rol in spelen. Verder ga je:

• veel zelfstandig werken, je weet precies wat er van je verwacht wordt en klaart de klus altijd met precisie.
• fysiek werk leveren, jij schrikt niet van de hele dag op je benen staan en orders verzamelen.
• aan de slag met de heftruck en reachtruck en een scanner.

Je werkzaamheden zijn voor 10 uur voornamelijk gericht op het lossen van vrachtwagens (die vanaf 5:00 uur arriveren in onze winkel), het verspreiden van pallets door de winkel en beschikbaar maken voor de klant, dan wel pallets inslaan en uitslaan in onze tijdelijke opslag. Dit doe je zowel in de winkel als op ons extern magazijn. Daarnaast kun je ook onderdeel uitmaken van onze fulfilment orderprocessen. Het is jouw taak klantorders tijdig te verzamelen en controleren. Je werkt snel en efficiënt maar altijd veilig, samen met je collega’s.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is

Je komt in een divers team terecht waarin ieder zo een eigen expertise heeft. Waar jouw ene collega een perfecte score heeft op het gebied van foutloos orderpicken, heeft jouw andere collega inmiddels een heftruckcertificaat behaald. Ondanks dat jullie 1 team zijn, krijg je de mogelijkheid om jezelf op individueel gebied verder te ontwikkelen. Want als jij blij bent, straal je dat ook naar onze klanten uit.

Of zoals Rolf, je toekomstige teammanager zegt: “We zijn een hecht team met oog voor detail én elkaar. Elke dag weer kijken we gezamenlijk naar hoe we het nóg beter kunnen doen. Ons team wordt daarmee elke week beter!”

Wie je bent

Iemand die energie krijgt van doorpakken en gaan! Hoeveel orders er ook zijn, jij houdt je hoofd koel en weet feilloos hoe je zo snel én foutloos mogelijk de lijst afwerkt. Je werkt bij ons met regelmaat in het weekend en daarnaast zoveel mogelijk dagdiensten op doordeweekse dagen. Van ons krijg je de mogelijkheid 2 dagdelen per week te blokken, met uitzondering van het weekend. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast heb je:

• motivatie. Of je nou werkervaring hebt of niet, als jij écht wilt dan geven wij je graag de kans. En wat je niet weet kan je leren.
• Je bent minimaal 18 jaar enschroomt niet om fysieke zware werkzaamheden uit te voeren.

De vacature is voor 12-28 uur per week.
IKEA is zeven dagen per week geopend. Flexibel zijn is daarom onderdeel van je DNA; je werktijden variëren tussen 5 uur in de ochtend en half 1 in de avond, ook in de weekenden. In verband met de werktijden is het belangrijk om in bezit te zijn van eigen vervoer.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Hef en/of reachtruck chauffer en ontvang:

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld.
Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor
kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Je krijgt na het doorlopen van je proeftijd van 2 maanden een vast contract bij IKEA Breda.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Jelenetkezés az állásra