Skip to main content
Még nem mentettél el egy pozíciót sem.

Termelés és Logisztika

Logistiek medewerker order picking

Jelenetkezés az állásra
Breda, Netherlands Logisztika és ellátási lánc Részmunkaidő
Terület felfedezése

Munkakör leírás

Állás azonosítója: 235838

Publikálás dátuma: 03/05/2024Jij houdt van netjes en georganiseerd. Dat komt mooi uit, wij ook! Onze schappen in de winkel zijn altijd goed gevuld. Dat is dankzij jouw harde werk en oog voor detail mogelijk. Verder word jij als magazijnmedewerker bij IKEA in Breda helemaal blij van alles op het gebied van woninginrichting. Klanten met vragen stuur jij door naar de juiste afdeling in het zelfbedieningsmagazijn. Jij gaat met veel enthousiasme zo’n 36 tot 38 uur per week bij ons aan de slag waarbij de focus zal liggen op het picken van de orders. En daarom willen wij graag in jou investeren.

Een dag met ons in jouw leven

Bij onze IKEA in Breda kom jij terecht in een dynamische omgeving. Wij zijn met een grote verandering bezig. Door onze focus steeds meer op online verkoop te leggen, wordt ons magazijn op den duur omgetoverd tot distributiecentrum. Geen zorgen, het gezellige shoppen en de familiaire sfeer blijven gewoon! De processen in het magazijn worden wel anders. En afhankelijk van jouw talent en inzicht kan jij daar een rol in spelen. Verder ga je:

• veel zelfstandig werken, je weet precies wat er van je verwacht wordt en klaart de klus altijd met precisie.
• fysiek werk leveren, jij schrikt niet van de hele dag op je benen staan en orders verzamelen.
• aan de slag met een elektrische pompwagen en een scanner.

Na verloop van tijd voel je je erg op je plek bij de Logistieke afdeling van IKEA. Je voelt de behoefte om meerdere taken op te pakken en krijgt bijvoorbeeld de kans om de volgende stap te maken naar order controleur of proces coordinator.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is

Je komt in een divers team terecht waarin ieder zo een eigen expertise heeft. Waar jouw ene collega een perfecte score heeft op het gebied van foutloos orderpicken, heeft jouw andere collega inmiddels een heftruckcertificaat behaald. Ondanks dat jullie 1 team zijn, krijg je de mogelijkheid om jezelf op individueel gebied verder te ontwikkelen. Want als jij blij bent, straal je dat ook naar onze klanten uit.

Of zoals Kiki, je toekomstige coordinator zegt: “We zijn een hecht team met oog voor detail én elkaar. Elke dag weer kijken we gezamenlijk naar hoe we het nóg beter kunnen doen. Ons team wordt daarmee elke week beter!”

Wie je bent

Iemand die energie krijgt van doorpakken en gaan! Hoeveel orders er ook zijn, jij houdt je hoofd koel en weet feilloos hoe je zo snel én foutloos mogelijk de lijst afwerkt. Je werkt bij ons met regelmaat in het weekend en daarnaast zoveel mogelijk dagdiensten op doordeweekse dagen. Van ons krijg je de mogelijkheid 2 dagdelen per week te blokken, met uitzondering van het weekend. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast heb je:

• Je bent minimaal 18 jaar enschroomt niet om fysieke zware werkzaamheden uit te voeren.
• motivatie. Of je nou werkervaring hebt of niet, als jij écht wilt dan geven wij je graag de kans. En wat je niet weet kan je leren.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Verkoopmedewerker Keukens en ontvang op basis van 36 uur per week:

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16,84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een extra toeslag als je werkt op onregelmatige tijden. De toeslag bedraagt tussen de 50% en 100% en geldt voor doordeweekse dagen en de zaterdag als je werkt in de ochtend voor 7:00 uur of in de avond na 21:00 uur. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.
Jelenetkezés az állásra