Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Verkoopmedewerker zakelijke markt (B2B)

Postule
Utrecht, Netherlands Vente Temps Partiel
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 241882

Date de publication: 15/07/2024Ben jij een echte ondernemer, die energie krijgt van het identificeren van nieuwe zakelijke kansen? Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt. Meedenken en advies geven kan je als geen ander. Je kan je goed verplaatsen in de wensen van de zakelijke klant, zorgt voor creatieve oplossing en zorgt voor het verlenen van een fantastische service. Dan ben jij misschien wel onze nieuwe IKEA for Business Specialist, zo heet deze functie binnen IKEA. Dat doe je 32 uur per week.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

In deze functie van IKEA for Business Specialist ben je het gezicht en aanspreekpunt van IKEA voor onze zakelijke klanten; samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze zakelijke klant van begin tot eind van het aankoopproces wordt ontzorgd.

Zomaar een voorbeeld hoe je dag er uit zou kunnen zien: Om iets voor 9 uur vul je snel je flesje water en ga je naar je werkplek. Je zet de telefoon aan. Gisteravond is nog een leuke order binnen gekomen van een Bed & Breakfast voor de levering van 3 slaapkamers en een ontbijtruimte die komende week geleverd en gemonteerd moet worden. Daarnaast heeft crediteuren een mail gestuurd dat de 10.000 euro voor een kinderdagverblijf is overgemaakt en de order vandaag de deur uit kan. Je gaat in overleg met Logistiek en Customer Relations over deze order, deze moet nu snel uitgeleverd gaan worden aan de klant. Nadat je dit helemaal tot in de puntjes geregeld hebt gaat je telefoon het is een klant van een modelwoning. De opening van de woning is om 12:00 uur gepland. Er is vergeten een BILLY kast te bestellen, of IKEA dat kan oplossen. Ja dat kan, jij legt een order in, zorgt voor de betaling en laat de klant weten dat om 11:00 uur de kast af te halen is bij balie G. De rest van de dag handel je alle voorkomende werkzaamheden (waaronder bijv het plannen van een Pax kast of een Besta meubel) af en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Jouw team bestaat uit 3 collega's die al onze zakelijke klanten helpen. Komend jaar is het de bedoeling dat deze afdeling flink gaat groeien.

Wie je bent

Jij bent iemand die blij wordt van het helpen van zakelijke klanten met betrekking tot hun interieur wensen. Naast dat je ze helpt bij de aanschaf vind je het ook belangrijk om dit klantencontact te onderhouden. Je hebt een passie hebt voor woninginrichting en volgt de trends op de voet. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:

• Je bent ondernemend/commercieel ingesteld en kan werken met targets en maakt gebruik van omnichannel verkoop.
• Je bent een echte verkoper,die met de klant meedenkt in woonoplossingen en uitleg geeft over alle mogelijkheden binnnen IKEA.
• Je bent ook administratief ingesteld (je hebt affiniteit met computersystemen) en komt je afspraken na.
• Je bent in staat om goed te communiceren in het Nederlands, in woord en geschrift

In deze functie van 32 uur werk je op maandag t/m vrijdag waarbij de maandag een dag is dat je altijd aanwezig moet zijn en bij voorkeur ook op vrijdag.

Goed voor onze aarde en goed voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol van IKEA for Business Specialist en krijg op basis van een 32-urige werkweek:

• Een bruto maandsalaris tussen €2270 en €2370, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Postule