Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Verkoopmedewerker Parttime

Postule
Utrecht, Netherlands Vente Temps Partiel
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 244570

Date de publication: 14/06/2024Jij gaat van nature graag met mensen in gesprek. Helpen en meedenken is iets waar jij blij van wordt. En daar wil je iets mee doen! Gelukkig voor jou én voor ons is er de functie van bijbaan verkoopmedewerker bij IKEA Utrecht op de sales afdeling en je komt dan te werken op de Markethall/Showroom. Dat doe je 8 of 24 uur per week, voornamelijk in de avonden en in de weekenden.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

In onze winkels komen dagelijks 6.000 tot 10.000 bezoekers voorbij. Het is aan de verkoopmedewerker de taak om van deze bezoekers klanten te maken. Je vindt het leuk om met verkopen bezig te zijn. Dit doe je in een enthousiast team van collega’s waarmee je in goed overleg de taken verdeelt.
Je gaat 16- 24 uur per week bij ons aan de slag, voornamelijk op doordeweekse dagen/avonden, weekenddagen en tijdens vakanties.


Verder:
• Zorg je ervoor dat de afdeling er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is.
• Zorg je dat de prijskaartjes van de verschillende artikelen kloppen, showroommodellen er netjes bijstaan en zo nodig vervangen of aangepast worden, zodat de klant zelfstandig producten kan kopen.
• Pik je de verkoopsignalen op en gaat daarmee actief aan de slag om klanten te voorzien van passende woonoplossingen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. In Nederland maken alle 6.000 collega’s een beter dagelijks leven mogelijk voor zoveel mogelijk mensen. Zo willen we een positieve duurzame verandering in de samenleving realiseren. Met respect voor elkaar en staan open voor ieders unieke persoonlijke achtergrond. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

Elke IKEA winkel is een organisatie op zich. Bij IKEA Utrecht werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en te inspireren. Samen met de droom om “The Destination for Inspiration” te zijn, zijn wij de organisatie om aan jou loopbaan te bouwen!

De afdeling Sales waar jij komt te werken bestaat uit de Showroom of Woonaccessoires. We weten natuurlijk al dat jij blij wordt van woninginrichting en we willen jou nóg blijer maken.

Sales Woonaccessoires
Als je op een woonaccessoires afdeling werkt, zoals bijvoorbeeld de afdeling 'Opbergen', run je je eigen ‘IKEA mini-shop’. Het belangrijkste is dat je op elk moment zichtbaar en beschikbaar om klanten te kunnen helpen. Daarnaast is het van belang dat onze klanten zich prettig voelen, alle artikelen kunnen vinden en dat de afdeling er uitstekend uitziet.


Of zoals Jan, HR adviseur bij IKEA het zegt: “ IKEA is een dynamisch en betrouwbaar bedrijf. Je kunt bij IKEA werken om wat geld bij te verdienen, maar het kan ook de start van je loopbaan zijn. Alles is mogelijk".

Wie je bent

Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

• een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
• inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.

Goed voor de aarde en goed voor jou

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Als het van beide kanten goed bevalt, krijg je na een contract van 7 maanden een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Postule