Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Verkoopmedewerker en planning adviseur

Postule
Utrecht, Netherlands Vente Temps Partiel
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 245723

Date de publication: 15/07/2024Jij ziet jezelf al helemaal staan in onze winkel. Als verkoopmedewerker bij IKEA Utrecht, met de nadruk op het helpen van onze klanten met het plannen van hun PAX kast en op termijn met ontwerpen van hun keukens, maak jij er topsport van onze klanten te helpen. Het betreft een functie voor 24 0f 33 uur per week op de afdeling slaapkamers en keukens. Als aanspreekpunt stel jij de juiste vragen om de wensen en behoeften van onze klanten te achterhalen en door te vertalen naar de juiste producten.

Een dag met ons in jouw leven

Het eerste wat klanten opvalt als ze binnenkomen in onze winkel is jouw fijne aanwezigheid. Daarnaast zien ze onze geweldige woonartikelen. Jouw afdeling is dankzij jou altijd netjes. Je werkt 24 of 33 uur per week. Dat kunnen dagdiensten of avonddiensten zijn, ook in het weekend ( je werkt maximaal 2 weekenden per maand) en bent dus flexibel inzetbaar.
Je bent verantwoordelijk het aankoopproces van de klant, en dan met name de eerste maanden voor de begeleiding bij het ontwerpen en aanschaffen van de PAX garderobe kast. Het is de bedoeling om dan per september door te groeien naar de keukenafdeling waar je onze klanten gaat helpen met het realiseren van hun droomkeuken.

Wat je verder gaat doen:
• onze klanten adviseren in passende woonoplossingen en daarin weet je hen te verrassen. Ze komen zelfs speciaal terug voor jouw adviezen.
• je verantwoordelijkheid nemen over je eigen afdeling, je helpt waar nodig en bent altijd bereid een stapje extra te zetten. Zowel voor je collega’s als voor klanten.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze keukenafdeling in Eindhoven werken in totaal 40 collega’s, waaronder jouw buddy die je coacht. Belangrijk onderdeel op de afdeling is het hecht samenwerken met je collega's om de klant een optimaal advies te geven of zelfs te helpen aan een droomkeuken van ontwerp tot het moment van koken. Zo sta je er nooit alleen voor en helpen en versterken we elkaar.

Wie je bent

Jouw werk als verkoopmedewerkervan PAX kasten en keukens is een ware breinbreker. We noemen het ook wel ‘werk op niveau’, want er komt veel kijken bij het samenstellen van droomkeukens. Die uitdaging durf je aan. Ook ben je het best te beschrijven als een snelle denker met een gezonde dosis lef. En om het af te maken heb je:

• een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
• inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden. (we werken met een ontwerpprogramma).
• teamspeler die graag feedback ontvangt en ook zijn zegje kan doen.
• een nette en secure werkhouding.
• ben je 24 of 33 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar; overdag, in de avonden alsmede ook in het weekend.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou.
Start als verkoop medewerker en ontvang:  

• afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Als het van beide kanten goed bevalt, krijg je na een contract van 12 maanden een contract voor onbepaalde tijd aangeboden. .
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Postule