Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Fulltime Keuken verkoopmedewerker

Postule
Utrecht, Netherlands Vente Temps Complet
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 241995

Date de publication: 15/07/2024Richt jouw carrière nét zo in als een droomkeuken. Duurzaam, slim en waar alles precies op de juiste plek staat. Inspireer duizenden klanten tijdens hun bezoek bij IKEA. Specifiek op de keukenafdeling. Een duurzamer leven met jouw adviezen. Jouw werk is zoveel meer dan een baan bij onze vestiging in Utrecht. We zijn opzoek naar meerdere nieuwe collega's die 33 uur per week bij ons aan de slag willen gaan.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Verander lege ruimtes naar een warm thuis. Duurzaam, slim en kostenbewust. Specifiek als het gaat over keukens, het hart van ontelbare woningen. Na een uitgebreide inwerkperiode weet je precies waar jouw kracht ligt. Bijvoorbeeld op het gebied van keukenapparatuur, werkbladen of andere mogelijkheden. Want juist op de plek waar jij je helemaal thuis voelt, daar inspireer je ontelbare klanten. Hoe ingewikkeld de vraag van de klant ook is, je ontdekt de juiste oplossing. Ook ben je als verkoopmedewerker keukens bezig met het:

- adviseren over en verkopen van droomkeukens maar je helpt ook de klant die even langskomt voor een vervangende keukenkraan.
- voeren van klantgesprekken tijdens de 2 uur durende afspraken. Zowel online als live in de winkel.
- coachen van nieuwe collega’s. Nadat jij volledig bent ingewerkt, word jij zelf ook een buddy tijdens de inwerkperiode van nieuwe collega’s.
- nemen van de verantwoordelijkheid over de aanvragen waar je op dat moment aan werkt.
- doorgroeien naar extra verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld als coördinator van de afdeling of controlerende orderchecker.Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Droomkeukens verkopen doen we samen, dat noemen wij in het Zweeds ‘Tillsammans’.
Of zoals jouw toekomstige collega Fleur, teammanager keukens het zegt: “Jij bent straks dé vraagbaak voor nieuwe collega’s. En waar zij altijd bij jou terecht kunnen, staan wij ook voor jou klaar. Dat is nog eens fijn samenwerken in ons eigen gebied binnen de keukenafdeling.”

Wie je bent

Er komt veel kijken bij het verkopen van droomkeukens. Daar weet je als verkoopmedewerker natuurlijk alles van. Wat jij daar nog extra aan toevoegt is jouw grote liefde voor milieubewustzijn. Energie besparen doe je zoveel mogelijk. Behalve als het gaat over klantverwachtingen overtreffen, want dan denk je continu 10 stappen vooruit. Dan zet je jouw communicatieve, sociale en adviesvaardigheden voor de volle 100% in. Daarnaast heb je:

• MBO+ werk- en -denkniveau.
• de drive om je onze veranderende werkwijze in een korte tijd eigen te maken.
• de vaardigheid om software (waar we bijvoorbeeld alle orders in plaatsen) snel te begrijpen.

Goed voor de aarde en goed voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Verkoopmedewerker Keukens en ontvang op basis van 33 uur per week:

- Je ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf €16,84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
- Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
- Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
- 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
- Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
- Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Postule