Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Sales Specialist

Postule
Groningen, Netherlands Vente Temps Partiel
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 215364

Date de publication: 23/02/2024

Wie je bent

Ben jij graag bezig met het zoeken naar een balans tussen klant en proces, klanttevredenheid en een efficiënte afhandeling? Weet jij hoe je een goed verkoopgesprek voert? Durf je keuzes te maken? Én krijg jij energie van het verbeteren van onze service en medewerkers? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe Remote Selling Specialist!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:

• Je bent daadkrachtig, resultaatgericht, inspirerend, motiverend en in staat om informatie snel op te nemen en over te dragen. Ook ben jij een echte teamplayer die open staat om feedback te ontvangen en durft te geven.
• Je hebt ervaring in klantcontact. Ervaring met geven van trainingen en/of meewerken in projecten zou helemaal geweldig zijn!
• Je zit boordevol goede ideeën. Met jouw kritische blik kijk je altijd naar wat beter kan. We verwachten hierin een pro-actieve houding. Je gaat zelf op onderzoek uit en komt met verbetervoorstellen.
• Jij blinkt uit in timemanagement en weet prioriteiten stellen in jouw variërende werkzaamheden.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Binnen de afdeling Selling houd jij je bezig met ons diverse assortiment, van keukens tot badkamers, en van PAX-kasten tot banken. De focus ligt op het proces voor de aankoop, wanneer de klant de artikelen nog niet heeft aangeschaft. Jij bent verantwoordelijk om onze generalisten op verschillende manieren te activeren om samen met de klant opzoek te gaan naar zijn of haar bewuste behoeftes op het gebied van woonoplossingen. Zo geef je in jouw rol trainingen aan nieuwe collega's en aan de bestaande groep om de kwaliteit van de klantenservice medewerkers te verbeteren. Dit is niet het enige waar je je kennis deelt, want je bent ook wandelende vraagbaak bij de Onboarding. Daar beantwoord je vragen en help je medewerkers om de klant te voorzien van de perfecte woonoplossing. Ook sluit je aan bij acties en projecten vanuit Experience Design en heb je inspirerende ideeën hoe informatie vanuit de HFB’s en bijbehorende acties terecht kunnen komen bij de klant. Tot slot ben je belangrijk voor het optimaliseren van VETA, zodat je collega's juiste informatie snel kunnen vinden.

Ons team binnen IKEA

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Remote Customer Meeting Point (RCMP). Voor IKEA Nederland is het RCMP gevestigd in Groningen. Het RCMP is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, email, chat en social media.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Je kan het volgende van ons verwachten:
• Wij bieden je een contract van 28-36 uur.
• Een maandsalaris volgens IPE level 45 van de IKEA cao. Daarnaast ontvang je leuke extra's als een dertiende maand, vakantiegeld, (eventuele) bonus en personeelskorting.
• We zijn trots op onze informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Upload dan je CV en motivatiebrief via de website. Geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
• Waarom ben jij de aangewezen persoon voor deze functie?
• Wat ga jij als specialist doen om de afdeling naar een hoger niveau te tillen?
• Beschrijf jouw rol binnen een team.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Postule