Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

Bijbaan Winkel en Kassa Medewerker

Postule
Breda, Netherlands Relations Client Temps Partiel
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 241011

Date de publication: 24/05/2024Jij vindt het leuk om de verwachtingen van klanten te overtreffen. En tegelijkertijd wil je wat bijverdienen. Dat komt mooi uit, want wij hebben de perfecte vacature voor jou! Als bijbaan customer service kan je dat tijdens al jouw werkdagen doen. En dat ook nog eens voor 12 uur per week volgens een flexibel rooster. Perfect als je een druk privéleven hebt.

Een dag met ons in jouw leven

In tegenstelling tot andere bijbanen heb je bij IKEA een hele veelzijdige baan! Je staat niet op een vaste plek, je doet allerlei verschillende dingen. Zo sta je het ene moment achter de kassa en help je het volgende moment mee bij klatenservice. Wat je ook doet, je maakt onze klanten altijd blij. Of dat nu door een brede glimlach is of omdat je meedenkt met de klant bij het vinden van de juiste oplossing. Wel zo leuk voor de afwisseling. Wat je verder gaat doen:

• afrekenen met klanten terwijl je ondertussen even een gezellig praatje met hen maakt.
• klanten verwelkomen én de dialoog aangaan. Wellicht kan jij hen ergens mee helpen.
• onze klanten bij de klantenservice zo goed mogelijk helpen. Je denkt altijd mee én in oplossingen.
• fysiek werk verrichten doordat je veel op je benen staat, artikelen in je handen hebt én verzamelde goederen uitgeeft aan de klanten.
• nauwlettend in de gaten houden wat er bij Småland gebeurt. Hoe gezellig de drukte tussen alle rondrennende kinderen ook is.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

Je gaat werken met veel verschillende collega’s. De afdeling Customer Relations waar jij onder valt bestaat namelijk uit zo’n 70 fanatiekelingen! En daar ben jij er 1 van. Waar je tijdens je werkdag ook staat, je werkt altijd met gezellige collega’s en samen maken jullie er een feestje van. Dat maakt het werken bij IKEA zo leuk en afwisselend.

Of zoals Angela, je teammanager het zegt: “In onze winkel toveren wij elke dag een glimlach op het gezicht van onze klanten én collega’s. Dat maakt het werken bij ons erg leuk.”

Wie je bent

Hoe druk het ook is, jij laat je niet gek maken. Jouw klantgerichtheid zorgt ervoor dat je werkdagen voorbijvliegen. Je werkt 12 uur per week, voornamelijk in de avonden en het weekend. Verder heb je de mogelijkheid om maximaal 2 vaste dagen per week te blokken. Op die blokdagen kunnen wij jou dan niet inroosteren. Wat je nog meer nodig hebt:

• de wil om je conditie te versterken: de hele dag heen en weer lopen.
• weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren. Klanten helpen en verzorgen is het allerbelangrijkst.
• goede communicatieve vaardigheden, je vindt het leuk om contact te hebben met klanten en collega’s. Je bent meedenkend en stressbestendig.
• de intentie hebben om in de vakantie weken minimaal 24 uur te werken.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze functie en ontvang o.a.:  

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Je krijgt na het doorlopen van je proeftijd van 2 maanden een vast contract bij IKEA Breda.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Postule