Skip to main content
Aucun poste n'a été sauvegardé.

Rencontrer & comprendre nos clients

IKEA voor Business Keukenspecialist

Postule
Amsterdam, Netherlands Vente Temps Complet
Explore le lieu

Description de poste

Numéro de l'offre: 244600

Date de publication: 14/06/2024Ben jij een echte ondernemer, en krijg je energie van het identificeren van nieuwe zakelijke kansen? Ben jij bekend met projectmanagement, goed in strategisch denken en streef je continu naar het beste resultaat? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe IKEA for Business Keukenspecialist!

Richt jouw carrière nét zo in als een droomkeuken. Duurzaam, slim en waar alles precies op de juiste plek staat. Inspireer zakelijke klanten specifiek voor Keukens. Een duurzamer leven met jouw adviezen. Jouw werk is zoveel meer dan een baan bij onze vestiging in Amsterdam. We zijn opzoek naar een nieuwe collega voor 32-36 uur in de week.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Verander lege ruimtes naar een warm thuis. Duurzaam, slim en kostenbewust. Specifiek als het gaat over keukens, het hart van ontelbare bedrijven. Na een uitgebreide inwerkperiode weet je precies waar jouw kracht ligt. Bijvoorbeeld op het gebied van keukenapparatuur, werkbladen of andere mogelijkheden. Want juist op de plek waar jij je helemaal thuis voelt, daar inspireer je ontelbare klanten. Hoe ingewikkeld de vraag van de klant ook is, je ontdekt de juiste oplossing. Ook ben je als verkoopmedewerker keukens minimaal 32 uur per week tot max van 36 uur per week bezig met het:

• adviseren over en verkopen van droomkeukens.
• voeren van klantgesprekken tijdens de 2 uur durende afspraken. Zowel online als live in de winkel.
• coachen van nieuwe collega’s. Nadat jij volledig bent ingewerkt, word jij zelf ook een buddy tijdens de inwerkperiode van nieuwe collega’s.
• nemen van de verantwoordelijkheid over de aanvragen waar je op dat moment aan werkt.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Droomkeukens verkopen doen we samen, dat noemen wij in het Zweeds ‘Tillsammans’.
Als zakelijk team werken wij nauw samen met de Keukenafdeling in de winkel. Maar ook met de andere zakelijke teams in het land en het landelijke team in Groningen. Ten eerste zul je gaan werken in de Amsterdamse winkel, na verloop van tijd mag je ook af en toe vanuit huis werken en ga je in de toekomst ook regelmatig een dagje vanuit Haarlem werken.

Wie je bent

Er komt veel kijken bij het verkopen van droomkeukens. Daar weet je als verkoopmedewerker natuurlijk alles van. Wat jij daar nog extra aan toevoegt is jouw grote liefde voor milieubewustzijn. Energie besparen doe je zoveel mogelijk. Behalve als het gaat over klantverwachtingen overtreffen, want dan denk je continu 10 stappen vooruit. Dan zet je jouw communicatieve, sociale en adviesvaardigheden voor de volle 100% in. Tijdens het selectieproces houden wij ook een assessment om een beter beeld van jouw drijfveren te krijgen. Daarnaast heb je:

• MBO+ werk- en -denkniveau.
• Relevante verkoopervaring
• de drive om je onze veranderende werkwijze in een korte tijd eigen te maken.
• de vaardigheid om software (waar we bijvoorbeeld alle orders in plaatsen) snel te begrijpen.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal

Goed voor de aarde en goed voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Je start als Verkoopmedewerker Keukens. Na een inwerkperiode op de Keukenafdeling ga je meelopen met het zakelijk team in Amsterdam om de zakelijke routines en klanten te leren kennen. Je ontvangt op basis van 32 - 36 uur per week:

- Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf €16,84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
- Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
- Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
- 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
- Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
- Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Postule