Skip to main content
Ei tallennettuja työtehtäviä.

Suunnittelu, tuotekehitys & viestintä

Visual Merchandise Medewerker

Hae työpaikkaa
Hengelo, Netherlands Sisustussuunnittelu & visuaalinen markkinointi Kokoaikainen
Tutki sijaintia

Työpaikan kuvaus

Työpaikan tunnus: 229251

Julkaisupäivämäärä: 23/05/2024Word jij enthousiast van een creatieve uitdaging? Dan is de functie Visual Merchandiser op de afdeling Communicatie en Interieur (intern ook wel CommIn genoemd) wellicht wat voor jou!

Wij zoeken een nieuwe fulltime Visual Merchandiser die gaat bijdragen aan een inspiratieve en commerciele winkel ervaring.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Je dagen beginnen bij voorkeur vroeg in de ochtend. Als Visual Merchandiser ben je verantwoordelijk voor de visuele uitstraling van de gehele winkel. Wat je verder gaat doen:

• Je draagt bij aan het positioneren van IKEA als beste woonwarenhuis in de markt en hebt kennis over ‘people’s life at home’.
• Je bedenkt nieuwe manieren om producten te presenteren en te demonstreren.
• Je waarborgt de lay-out die bijdraagt aan het mechanisch verkoopsysteem, • • Je verzorg de verschillende display- en presentatieruimtes in de hele store en
• Je weet de klantverwachting te overtreffen. Door een goede samenwerking met andere afdelingen ben je altijd op zoek naar inspirerende oplossingen die het verkoopproces bevorderen.
• Je bent een specialist en draagt jouw kennis en enthousiasme over op jouw collega’s.
• Je vindt het leuk om zowel een project te leiden en uit te voeren, dan wel het vitaal houden van de winkel.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Jij werkt voor de afdeling Communication & Interior Design. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bewaken van het IKEA-concept. Hierin speel jij een belangrijke rol. Je bent onderdeel van een behulpzaam team waarin iedereen gelijk is. Want voor de ultieme IKEA-ervaring? Daar heb je de medewerkers van visual merchandising, interior design, graphics, meubelopbouw en de klusjesmannen/vrouwen allemaal even hard voor nodig.

Wie je bent

Bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. En dat jij deze creatieve en ondernemende rol invult op een manier die bij jou past. Je kunt goed plannen en organiseren en werkt nauwkeurig. Dit helpt je om jouw afdeling op orde te houden. Ook ben je praktisch en commercieel ingesteld. Schieten de verkoopcijfers omhoog nadat jij op productniveau aanpassingen hebt gedaan? Daar word jij blij van. Verder kun je ideeën en visuele concepten in woorden uitleggen, ook aan mensen die geen creatieve functie hebben. En gaat iets niet zoals gepland, sluiten de standaarden van IKEA dit keer niet aan bij de praktijk of missen we verkoopkansen? Dan kom jij met een passende oplossing of alternatief. Wat je nog meer nodig hebt:

• Je hebt hbo-werk- en -denkniveau. Dit heb je bereikt door een creatieve opleiding bij voorkeur op het gebied van woninginrichting of door werkervaring.
• Je hebt kennis van ontwerpsoftware, zoals Adobe Creative Suite, SketchUp of AutoCAD, zodat je je ook Revit snel eigen kunt maken.
• Je spreekt en schrijft Engels.
• Je hebt de motivatie om ook ’s avonds en in het weekend te werken.

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Visual Merchandising medewerker en ontvang op basis van 36 uur per week:

• Vanaf 18 jaar ontvang je een bruto uurloon van €16,84, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een extra toeslag als je werkt op onregelmatige tijden. De toeslag bedraagt tussen de 50% en 100% en geldt voor doordeweekse dagen en de zaterdag als je werkt in de ochtend voor 7:00 uur of in de avond na 21:00 uur. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland én bij het IKEA Museum in Älmhult.
• Diverse regelingen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan transitieverlof en gelijk (100% doorbetaald) geboorteverlof ongeacht de samenstelling van je gezin. Ook mag je de in Nederland geldende feestdagen met niet-christelijke feestdagen ruilen. En elke winkel heeft een stilte-/gebedsruimte.
Hae työpaikkaa