Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Dirección y Liderazgo

Teammanager in opleiding

Solicita empleo
Zwolle, Netherlands Liderazgo y Management Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 215344

Fecha de publicación: 31/10/2023Ben jij ondernemend en heb jij passie voor Retail? Heb jij de ambitie en capaciteiten om door te groeien naar een leidinggevende positie maar nog niet voldoende leidinggevende ervaring daarvoor? Wil je werken in een omgeving waar leren en ontwikkelen centraal staan? Dan is deze rol wellicht een geweldige kans om jouw carrière bij IKEA Zwolle te starten!

Wie je bent

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor Retail en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt een enorme drive om jezelf continue te ontwikkelen, waar je ook de kans voor krijgt in verschillende trainingen en coaching tijdens je werk.
- Je bent bereid om te werken als de klant je nodig heeft dus ook tijdens koopavonden, in weekenden en op feestdagen;
- Je wil werken in een organisatie waarin saamhorigheid & gelijkheid voorop staat en waar je ook je handen uit de mouwen wil steken;
- Je bent in staat anderen te enthousiasmeren en zo samen met je team mooie resultaten te behalen.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Op dit moment zijn we voor de afdelingen Logistiek, Communication & Interior design, Customer Relations en Sales op zoek naar nieuwe collega’s die zich graag willen ontwikkelen tot Teammanager. Je start de eerste maanden op de werkvloer als medewerker om zo alle processen te leren kennen. Vanaf 1 maart zal je in een opleidingsprogramma starten. Wij noemen dit bij IKEA het Aspirant Teammanagers Programma. Je zal tijdens dit programma al een klein team onder je krijgen waar je leiding aan gaat geven. Je werkt ook veel samen met teammanagers en je hebt een actieve rol op de vloer. Je leert hoe onze afdelingsoperatie werkt en je krijgt hierbij steeds meer verantwoordelijkheid. Je zal een project gaan begeleiden dat bijdraagt aan de toekomstige groei van IKEA. Samen kijken we steeds naar jouw volgende stap.

Goed voor onze aarde en voor jou

Start als Aspirant Team Manager en ontvang op basis van 36 uur per week o.a.:  
-Een bruto maandsalaris tussen € 2.063 en € 2.750 afhankelijk van de afdeling, jouw kennis en ervaring. Het laatste bedrag geldt als maximum van de schaal waar je in deze rol naar toe kan groeien. Zodra je daadwerkelijk ons Aspirant Teammanagers programma start op 1 maart, ontvang je daar bovenop een maandelijkse toeslag van € 325. Zodra je in de toekomst de stap maakt naar Teammanager maak je een stap in salaris en vervalt de toeslag.
-Altijd een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Solicita empleo