Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Finanzas, Legal y Patrimonio

Controller (Junior)

Solicita empleo
Zwolle, Netherlands Finanzas, Contabilidad e Impuestos Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 214028

Fecha de publicación: 09/10/2023Vind jij het leuk om het verhaal achter de cijfers te kennen, met je collega’s op zoek te gaan naar groeimogelijkheden en wil je graag groeien binnen Business Navigation (BN)?  Wil je werken in een dynamische, down to earth omgeving waar geen dag hetzelfde is?

IKEA Zwolle zoekt een junior controller! Het is niet erg als je nog niet zo veel werkervaring hebt binnen controlling.  Ben je leergierig, proactief en hebt de juiste drive, solliciteer dan vooral ook! Wij zorgen voor de juiste begeleiding.

Het betreft een Fulltime positie.

Wie je bent

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:  
- Je hebt HBO werk- en denkniveau;  
- Je hebt ervaring en aantoonbaar analytisch en cijfermatig inzicht;
- Je hebt affiniteit met het optimaliseren van bedrijfsprocessen;
-Je hebt affiniteit met werken met computersystemen, leert snel in Excel (en Power Bi) en je bent in staat om analyses op te leveren en problemen te signaleren;
- Je bent communicatief sterk en weet op een natuurlijke manier jouw ideeën en bevindingen te delen en onderwerpen te bewegen;
- Je houdt van een uitdaging en kan makkelijk schakelen met verschillende stakeholders en tussen diverse taken;  
- Je houdt van werken in een hectische en constant veranderende omgeving;  
- Je bent zelfstandig, proactief en in staat om je werk zelf vorm te geven;
- Je hebt de capaciteiten en ambitie om door te groeien binnen IKEA;

Ons team binnen IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Hoe zou je dag er kunnen uitzien? Je komt binnen en controleert de resultaten van het afgelopen weekend. Je draait weekrapportages die door de diverse business partners gebruikt kunnen worden om de business aan te sturen. Samen met je stakeholders ga je door de uren en diverse KPI’s van afgelopen week. Na de afspraak ga je de facturen die binnen zijn gekomen controleren en goedkeuren en ga je opzoek naar hoe we als winkel efficiënter en effectiever kunnen werken.

Aan het einde van de middag spar je nog met diverse Team Managers collega’s over operationele kosten en een lopende Business Case. Hierbij coach jij je partners op een accurate kosten forecast en zorg jij voor een juiste berekening van de investering die je voor je business partner hebt gemaakt.  

Onderdeel van je taken is:
-Financiële maandsluiting
-Zorgdragen voor een juiste kosten opvolging die in lijn is met de gestelde doelen
-Het jaarlijkse budgetteringsproces leiden en hierin je stakeholders actief meenemen
-Een actieve partner zijn in het nemen van initiatieven voor bedrijfsontwikkeling als het gaat om ureninzet en kostenbeheersing
-Ondersteunen van effectieve beslissingen in de store door het aanleveren van accurate, relevante en gebruiksvriendelijke business informatie.  
-Business Navigator en MT ondersteunen in het behalen van een gezonde profit & loss
-Bijdragen aan het store actieplan en de store doelen.

Goed voor onze aarde en voor jou

Start als  Controller en ontvang op basis van 36 uur per week o.a.:  
-Een bruto maandsalaris tussen € 2832 en € 3990, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het laatste bedrag geldt als maximum van de schaal waar je in deze rol naar toe kan groeien.  
-Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Solicita empleo