Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Serviceminded lagermedarbejder til Ta' Selv Lageret, 32 timer pr. uge, Taastrup

Solicita empleo
Taastrup, Denmark Ventas y Comercial Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 240162

Fecha de publicación: 06/07/2024

Det skal du have

Vi leder derfor efter dig, som elsker at ville gøre en forskel for de mange mennesker. Når kunden kommer for at handle i IKEA, er din hjælp og vejledning med til at sikre, at kunderne oplever det som hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA. Din baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er at du har en masse energi, er serviceminded og forstår at sætte dig i kundens sted.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
• Har erfaring fra salg, kundeservice eller logistik
• Trives med rutiner og at vejlede kunder i en travl hverdag
• Er selvstændig og formår at have mange bolde i luften og går til opgaverne med et struktureret og målrettet sind
• God fysik, da du kommer til at bruge din krop gennem hele dagen

Hvad du skal lave – dag for dag

Ta' selv lageret er placeret på varehusets nederste etage, og det er her vores kunder selv tager deres nye møbler ned fra hylden. Vi sælger og rådgiver kunderne i et bredt udvalg af møbler og services, og vi sikrer de går herfra med den helt perfekte løsning til dem. Ta´ selv lageret er en dynamisk afdeling, hvor du møder mange forskellige spørgsmål fra kunderne. En stor del af din arbejdsdag går med at tilsikre, at kunderne får den bedst mulige indkøbsoplevelse på lageret.

Dine primære opgaver vil være at:
• Rådgive og inspirere vores kunder ud fra deres behov og ønsker
• Bidrage til vores fælles salgsmål og sikre egne ansvarsområder i afdelingen
• Oprydning i afdelingen, så udstillinger og lageret altid ser præsentabel og overskueligt ud
• Håndtering af varer og klargøring af salgspladser, så varerne er tilgængelige for kunderne
• Samarbejde med varehusets andre funktioner og afdelinger

Sammen som et team

Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, og du får derfor erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er, og du har mulighed for at skabe et stærkt socialt netværk. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte Teamleder Kristina Larsen via kristina.larsen@ingka.ikea.com ved spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

ØVRIGE INFORMATIONER

• Stillingen er på 32 timer pr. uge i gennemsnit
• Din arbejdstid placeres primært i varehusets åbningstider, og du skal forvente at have 2 lukkevagter pr. uge samt arbejde hver anden weekend både lørdag og søndag . Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen
• Løn efter HK’s butiksoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Der kan i ansættelsesprocessen blive stillet krav om fremvisning af straffeattest
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater

Ligesom vores hjem er vores talenter også mangfoldige, og i IKEA har vi en passion for rigtige mennesker. Ved jobsøgning er der nogle der kan miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til stadig at ansøge. Vi vil gerne lære dig at kende og mulighederne er mange i IKEA, baseret på interesse, evner og erfaring. Vi håber du være med på rejsen og glæder os til at høre fra dig!
Solicita empleo